Ekonomiansvarig sökes till växande byggföretag

Ekonomiansvarig sökes till växande byggföretag

Vi på OnePartnerGroup söker en organiserad ekonomiansvarig till vår samarbetspartner inom byggbranschen!

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig kommer dina arbetsuppgifter täcka stora delar företagets ekonomi. Du rapporterar till närmsta chef och bidrar med din kunskap i beslutsfattandet.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Lönehantering
  • Redovisning
  • Fakturering
  • In- och utbetalningar
  • Bokslut (årsredovisning och inkomstdeklaration)
  • Månadsrapportering till ledning
  • Budgetprognoser med uppföljning
  • Skatte- och momsredovisning
  • Ekonomisk analys- och utredningsarbete
Din profil

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning i ekonomi och/eller längre erfarenhet av en ekonomiroll där du tagit ett stort ansvar. För att trivas i rollen tror vi att du som person är samlad, ordningsam och känner dig bekväm med att ta egna beslut baserade på dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Du ska trivas i ett företag med högt i tak och du uppskattar en fartfylld vardag! Meriterande om du arbetat med ekonomi inom bygg så att du kan branschenliga termer.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Elin Fröjd
Telefon 0707631293
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 2 okt (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se