Distributionschaufförer till Havilog

Distributionschaufförer till Havilog

Har du C- eller CE-behörighet och söker efter en trygg arbetsgivare? Då har vi jobbet för dig!

Om kundföretaget

Havilog är en del av ett internationellt företag inom logistik- och distribution. Deras kunder innefattar några av världens starkaste varumärken inom restaurang- och café. De kör distributionen ända uppe från Värmland och ända ner till Skåne där de har egen lagerhållning för de produkter som sedan levereras ut till kund. Havlogi erbjuder punktlighet, hög kvalité och ett gott samarbete.

Dina arbetsuppgifter

Du utgår från Malmö där du hämtar bilen vid lagret och därefter påbörjar din runda. Förmiddagen innebär leveranser till Havilogs olika kunder i Malmö och angränsande kommuner. När dagens leveranser är klara kommer eftermiddagen spenderas med att tömma deras lager på tomgods och hämta hem nya varor.

Har du CE-behörighet kommer du även att köra längre sträckor i Skåne samt till angränsande län.

Du börjar som tidigast 04.30 förlagt måndag - lördag. Arbete på röda dagar förekommer. Du schemaläggs så att du arbetar mellan fyra - fem dagar i rad för att sedan ha några dagars ledighet.

Din profil

Vi söker både dig som nyligen tagit ditt lastbilskörkort samt dig som är en van förare. Du uppskattar ett fysiskt arbete och daglig kundkontakt. Då du vid leveranser blir Havilogs ansikte utåt är det viktigt att du som person är serviceinriktad och hjälpsam. I ditt arbete är du punktlig och följer med enkelhet uppsatta leveransscheman.

C-körkort är ett krav, CE-körkort är ett plus. Utöver detta ska du även ha YKB, digitalt förarkort, ADR och truckkort för att vara aktuell för tjänsten. Meriterande om du tidigare kört kyl- och frysvaror.

Du erbjuds lön enligt transportavtalet och en generös premiekompensation utöver denna. Havilog erbjuder moderna hjälpmedel för sin personal som underlättar och effektiviserar det dagliga arbetet samt nya och välutrustade bilar. Utöver detta så erbjuder de ett generöst friskvårdsbidrag och roliga aktiviteter för hela gänget!

Tillsättning sker snarast och urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Distribution
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 aug (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se