Anläggare sökes till bolag på frammarsch

Anläggare sökes till bolag på frammarsch

Är du en erfaren anläggare på jakt efter en ny utmaning? Se hit!

Om kundföretaget

Markentreprenad är ett företag i Skåne som ingår i koncernen Solution Team och utför diverse anläggnings- och markarbeten. Företaget har ett stående samarbete med flera ledande företag inom bygg- och anläggningsbranschen. Hög kvalité och ständig uppdatering av modern utrustning är en av företagets ståndpelare. Företaget erbjuder en flexibel entreprenör med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som anläggare hos Markentreprenad har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar markarbeten, grundläggning, stensättning och dränering. Det är omväxlande tjänst där du arbetar mestadels utomhus.

Arbetet är förlagt på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 07.00-16.00, med viss flexibilitet gällande arbete på kvällar och helger.

Din profil

Vi ser gärna att du är utbildad anläggare och/eller har erfarenhet av yrket. Yrkesbevis och övriga relevanta kravutbildningar är meriterande. Du håller en hög standard i samtliga projekt som du tar dig an och stöter du på ett problem ser du snabbt en effektiv lösning. Precision och noggrannhet genomsyrar ditt arbetssätt och du lämnar inget halvfärdigt. Du arbetar självständigt och räds inte för att behöva ta egna beslut. För dig som är driven och har höga ambitioner finns det goda möjlighet att komma längre inom företaget och ta sig an en mer ansvarstagande roll.

Tjänsten är förlagd på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 okt (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se