Vill du hjälpa Malmö att rulla framåt?

Vill du hjälpa Malmö att rulla framåt?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu däckmontörer till kommande säsong hos diverse kunder. Du kommer att arbeta på en verkstad som erbjuder däckservice till alla typer av fordon samt bilservice till personbilar och lätta lastbilar. Din uppgift kommer att vara däckservice till personbil och SUV, vilket innefattar tvätt av hjul, montering, skifte och balansering av hjul. Säsongen pågår from mars tom sista april, med chans till förlängning. Arbetet är förlagt heltid vardagar mellan 7:00 - 18:00.

Din profil
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Stresstålig
  • Serviceinriktad, ansvarstagande och är van att hugga i när det behövs
  • Erfarenhet av däckmontage, alternativt liknande arbetsuppgifter
Tjänsten kan komma att tillsättas omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Negin Entezarjou
Telefon 0762636667
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se