Plåtslagare sökes till vackra Båstad

Plåtslagare sökes till vackra Båstad

Just nu söker vi skickliga och erfarna plåtslagare för kunds räkning.

Har du jobbat som plåtslagare och känner dig trygg i rollen för att vara självständig. Tycker du om att jobba mot privatkunder, leverera service och bygga långsiktiga relationer?

Då är du den vi söker till vår kund i Båstad/Förslöv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Plåtslagare som bygger fasader och tak i material som rostfritt, koppar, mässing, rhenzink, aluminium, plastisol eller aluminumplåt.

I arbetet ingår även kundservice och planering.

Ett krav för tjänsten är ett par års erfarenhet av liknande jobb samt B-körkort.

Vi kontakt med oss får du mer information.

Om oss på OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett väletablerat företag som funnits med sedan mitten av 1900-talet, startade familjärt mellan två bröder, idag är de ett bolag ägt av 5 medarbetare.

Hantverkarstradition, gediget yrkeskunnande och stolthet över ett estetiskt och varaktigt slutresultat har kommit att bli företagets honnörsord. Det är ett serviceinriktat plåtslageri som arbetar med kunden i fokus.