Nu söker vi montörer till vår kund i Malmö

Nu söker vi montörer till vår kund i Malmö

Om OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:

Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjälp av fler hungriga montörer!

Som montör kommer du att hantera lättare arbetsuppgifter med hjälp av verktyg som bl.a. skruvdragare. Som person ska du vara allmänt "händig" och kunna skruva ihop varor i följd av monteringsanvisningar.

Merit:
  • Erfarenhet av arbete som montör är meriterande
Arbetstiderna är

mån- fre 07.00- 16.00

Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!

Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juni 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se