Motviktstruckförare på heltid till kund i Malmö

Motviktstruckförare på heltid till kund i Malmö

Om OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Om rollen:

Vår kund i Malmö expanderar och behöver därför hjälp av fler hungriga motviktstruckförare.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå framför allt av skjutstativs- och motviktskörning, lossa och lasta pallar och skrymmande gods. Vi söker dig som trivs med ett högt arbetstempo och har förmågan att ta egna initiativ. Du är snabblärd och noggrann och kan effektivisera ditt arbete i lag med dina arbetskamrater. Det gäller att ha ett bra sinne för logistik och framför allt ett gott humör.

Din arbetsdag kommer i största del bestå av motvikstruckskörning men du ska också kunna agera som ”lageransvarig” dvs ska hålla ordning på lagret, saldon, inventering samt stötta produktionsplaneringen mm.

Krav:
  • Truckkort A+B
  • Erfarenhet av att köra skjutstativ och motvikt
Merit:
  • Körkort B
  • Datorvana
Arbetstiderna är

mån- fre 07.00- 16.00

Vi hanterar ansökningar löpande och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt!

Med hänsyn till GDPR-lagen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 juni 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se