Konsultroll inom programmering.

Konsultroll inom programmering.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft - att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också


Är din passion programmering och gillar du att grotta ner dig i teknisk problemlösning? Gillar du e-handel och är en person som gärna utvecklas tillsammans med ditt team? Är du logiskt tänkande, lösningsorienterad och tycker om att självständigt ansvara för arbetsuppgifter?

Om dig

Vi söker dig som vill jobba som konsult, drivs av att lösa problem, kan ta egna initiativ och som hjälper dina kollegor i olika situationer. För att trivas hos bör du ha lätt att hantera ansvar och vara flexibel i ditt arbetsområde då dessa varierar beroende på projekten vi har inne för stunden. Ett aktivt sökande efter kunskap ser vi som en del av jobbet.

För att lyckas och trivas i rollen bör du ha ett brinnande intresse för programmering. Du kan både vara nyexad eller ha arbetat i rollen tidigare.

Kompetenser
 • PHP & PHP ramverk (Laravel)
 • MySQL
 • Versionshantering (GIT)
 • API
 • Linux server, Apache & nginx
 • Amazon Web Services
Meriterande
 • Javascript (VueJS)
 • SEO
 • CSS & SASS
 • Kunskap och erfarenhet inom externa affärssystem
 • Erfarenhet av e-handel
Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta i kundens egenutvecklade system med fokus e-handelssystem NXT. Kunden har en stor variation av projekt vilket innebär att du kommer få en bred kompetens inom alla våra system och möjlighet att utveckla kundunika system. Du kommer att vara placerad i Malmö eller Hässleholm med flexibilitet att jobba hemifrån. Vi har en arbetsmiljö som utgår från att balans och flexibilitet mellan arbete och fritid är till fördel för såväl individen som för bolaget och våra kunder.

Ansökan

Tjänsten är en konsultroll på heltid, med placering i Malmö/Hässleholm. Tillträde till tjänsten är enligt överenskommelse. Du söker tjänsten på www.onepartnergroup.se. Intervjuer sker löpande. Vänligen ta kontakt med Christian Gullander 0734-305025
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se