Juniora elkonstruktörer till Umia Teknikkonsult

Juniora elkonstruktörer till Umia Teknikkonsult

Dags för nästa kliv i karriären? Se hit alla elingenjörer!

Vi på OnePartnerGroup söker nu elkonstruktörer för en spännande tjänst hos expansiva Umia Teknikkonsult. Vi söker både dig som nyligen avslutat din utbildning samt dig med några års erfarenhet av branschen. Du erbjuds en snabb utvecklingsresa med en tydlig karriärstrappa.

Umia Teknikkonsult

Umia Teknikkonsult projekterar anläggningar i de flesta typer av byggnader som exempelvis industri- och kontorslokaler, bostäder, skolor, butiker och vårdinrättning. De projekterar Umias uppdrag i hela landet och arbetar även med externa kunder.

Inom Umia tror de på lokal förankring och samarbete över teknikgränserna. Under de åtta år som Umia funnits har de byggt en unik samarbetsfilosofi, Umiamodellen, som erbjuder ett nytt och modernt arbetssätt som mottagits mycket positivt av både kunder och medarbetare.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se.

Dina arbetsuppgifter

Som konstruktör erbjuds du en varierande vardag där du får ta stor del i projektens hela förlopp. Du kommer inte endast göra ritningen utan du får ta del av hur det ser ut i praktiken. Du blir en viktig spelare under hela produktionen där du får hjälpa projektledare med ändringar och förbättringar under hela projektets gång. Umia Teknikkonsult arbetar med projekt av olika storlek och karaktär, bland annat bostäder, skolor, hotell och kontor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Projektering av installationssystem - rita, beräkna och göra beskrivningar
  • Delta på projekteringsmöten
Tjänsten är förlagd på heltid 40 h/v med flexibla kontorstider.

Din profil

Vi söker dig med en relevant ingenjörsutbildning inom el. Som person tror vi att du är ödmjuk och öppen för nya utmaningar. Du värdesätter dina kollegors kompetens och ser värdet i feedback för att utvecklas och komma längre. I ditt sätt att tackla problem är du nytänkande och du delar gärna med dig av dina tankar och idéer för att bygga en ännu starkare organisation.

Meriterande om du har några års erfarenhet som elkonstruktör. Vi ser även positivt på om du har du en hantverkarbakgrund. Har du tidigare arbetat i AutoCAD och MagiCAD ses detta som ett stort plus.

Missa inte denna möjlighet att få in en fot i ett ledande bolag inom teknikkonsultbranschen. Tillsättning sker snarast, eller enligt överenskommelse, så tveka inte - skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se