Junior innesäljare B2B till ett av Malmös snabbast växande techbolag

Junior innesäljare B2B till ett av Malmös snabbast växande techbolag

Vi söker nu flera Account Managers som vill vara med på en spännande tillväxtresa!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen vara uppdelat i tre delar:
  • Prospektering där du får stor hjälp av ett strukturerat och hållbart arbetssätt som stöttas av egenbyggda och anpassade IT-system. Leadsgenerering från vår marknadsavdelning är en välintegrerad del i arbetssättet. Under din introduktion kommer detta att vara prioriterat.
  • Arbeta aktivt med att förädla dina affärsmöjligheter efterhand som de blir aktuella för kunden.
  • Utbilda och utveckla dina kunder så fler tjänster blir aktuella för dem att köpa.
En stor del av ditt arbete handlar om relationsbyggande, att få en total bild över var kunden befinner sig och vad som skulle kunna vara aktuellt för dem.

Din profil

Vi söker dig som brinner för att bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Du förstår sambandet mellan relationsbyggande aktiviteter och försäljning. I ditt arbetssätt är du resultatinriktad och lösningsorienterad med ett bra öga för affärer. Du uppskattar att ta ett stort ansvar för ditt arbete och som person är du social och framåt.

Varför ska du söka detta jobbet?

Du kommer få vara en del av ett ungt och dynamiskt företag där kollegor hittar på mycket ihop, alltifrån företagsevent till trevliga AW:s. Här ges du chansen att arbeta med ett starkt varumärke i en trevlig miljö med moderna lokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind och ett team i ett utvecklingsskede där du har möjlighet att påverka både din egen och bolagets utveckling.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se