Junior eller nyexad systemutvecklare sökes.

Junior eller nyexad systemutvecklare sökes.

OnePartnerGroup Skåne är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. Vårt breda kontaktnät och goda lokalkännedom gör att vi också kan erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi är en trygg och professionell samarbetspartner som med kreativitet, hög kvalitet och ett mycket gott lagarbete, driver företag och människor framåt.

Nu söker vi för vår kund som är en stor spelare inom logistikbranschen med kontor i Malmö en nyexad eller junior systemutvecklare.

Du kommer att arbeta med att underhålla och utveckla bolagets logistiksystem, ett språk som du kommer att läras upp i - AS400, men det krävs att att du har djupare förståelse och kunskap i programmering SQL. Du erbjuds en dynamisk arbetsplats med erfarna kollegor och en spännande och ständigt utvecklande bransch. Detta är en rekrytering så att du kommer att bli anställd av företaget.

I denna process har kunden valt att samarbeta med OnePartnerGroup, kontakta Elin Fröjd 0707-631293 eller Christian Gullander på 0734-305025 för eventuella frågor. Skicka gärna din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se