Framåtlutade yrkesarbetare till olika terminaluppdrag i Skåne

Framåtlutade yrkesarbetare till olika terminaluppdrag i Skåne

Just nu söker OnePartnerGroup Skåne arbetsvilliga medarbetare till uppdragsgivare inom terminal, lager, logistik och produktion i Skåne.

Om kundföretaget

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilket uppdrag det är man jobbar på. Arbetsuppgifterna är främst inom lager, logistik, terminal, produktion och distribution.

KRAV
  • Du ska ha god fysik och trivas med att arbeta under högt tempo samt att tunga lyft förekommer
  • God svenska i tal och skrift
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Rent utdrag från belastningsregistret
Meriterande
  • B-Körkort och tillgång till bil, inget krav
  • Truckkorts behörighet
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Malmö

Arbetstider: Varierande arbetstid beroende på kundens behov

Omfattning: Heltid, deltid och behovsanställning

Din profil

Vi söker dig som söker heltidsjobb alternativt dig som vill kombinera arbete med annan huvudsaklig sysselsättning. Kanske arbetar du skift eller på deltid och söker mer timmar? Eller studerar du med ett schema som ger dig möjlighet att jobba parallellt? Vi söker dig som är flexibel, positiv och har hög arbetsmoral. Du är inte rädd för att ta i när och där det behövs. Arbetet är periodvis tungt, därför bör du ha god fysik. Arbetsbelastningen kan variera så det viktigt att du kan hålla ett högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig tillämpning!

Ansökan

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se