Din nya framtid - C-Chaufför

Din nya framtid - C-Chaufför

I samarbete med Onepartnergroup Skåne AB samt Yrkesakademin i Helsingborg genomför Arbetsförmedlingen en rekryteringsutbildning till lastbilsförare med C-kort. Detta är en fantastisk möjlighet som endast kräver ditt engagemang och intresse för att skaffa dig en ny karriärmöjlighet och en garanterad anställning.

För att bli aktuell för rekryteringsutbildningen ska följande krav vara uppfyllda:
  • du ska vara inskriven som arbetssökande på Arbetsförmedlingen
  • du ska ha B-körkort för manuellt växlad bil
  • du ska ha fyllt 21 år
  • du ska inte ha några belastningar som gör att du inte kan få körkortstillstånd
Du börjar med en test och kartläggning vecka 27 eller vecka 33. Huvudutbildningens längd planeras vara från v 37 till slutet av januari 2023. Utbildningen är kostnadsfri och du erhåller aktivitetsstöd under utbildningen.

I utbildningen ingår alla moment som ska göra dig klar för att kunna anställas som lastbilsförare. När du genomfört utbildningen med godkänt resultat kommer du att bli anställd på heltid av Onepartnergroup i direkt anslutning till utbildningens avslut. Du är alltså garanterad anställning direkt efter genomförd utbildning

Upplägget är följande:

Efter att du skickat in din ansökan kommer ett urvalsarbete att ske. Vi på Onepartnergroup kommer intervjua de deltagare som går vidare. Därefter blir du kallad på informationsträff hos Yrkesakademin som även kommer att genomföra en intervju. Om du går vidare kommer du anvisas till en förberedande utbildningsmodul. När du genomfört denna med godkänt resultat går du vidare in på huvudutbildningen.

I din ansökan skriver du varför just du är intresserad av yrket lastbilsförare. Skicka in din ansökan så fort som möjligt då urvalet sker löpande och antalet platser är begränsat.

Villkor

Anställningsform Tillsvidare

Varaktighet Tillsvidare

Arbetstid Heltid

Lönevillkor Fast

Körkort Personbil

Ansökan Sista ansökningsdag 2022-06-26
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se