CE-chaufförer till sommaren 2021

CE-chaufförer till sommaren 2021

Dina arbetsuppgifter

I rollen som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder - i tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, ordningssinne, noggrannhet och en positiv inställning. Tjänsterna innebär både körning med- och utan släp och turerna kan variera i avstånd.

Arbetstiderna är förlagda på alla dygnets timmar och schema läggs med god framförhållning!

Anställning sker enligt kollektivavtal.

Din profil

Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. För att trivas i denna roll är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande som person. Har du dessutom erfarenhet från körning i Skåneregionen samt god lokalkännedom är det ett stort plus!

Utöver detta krävs det även att du har:
  • CE-körkort
  • Gilgit YKB
  • ADR light
  • Erfarenhet av att köra lastbil med släp
Vi söker chaufförer till uppdrag för sommaren, men urval sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (64 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se