Julen närmar sig med stormsteg och under december månad kommer det vara full fart hos vår kund då miljoner julkort ska nå sin destination! Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som vill tjäna lite extra goa pengar i december månad!

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet är förlagt på PostNords brevterminal i Malmö och dina arbetsuppgifter kommer att bestå av manuell julkortssortering både grovsortering och kamning av julkort.

Preliminärt beräknas arbetsperioden vara från och med 12/12 fram till den 19/12.
För att vara aktuell för tjänsten ska man ha möjlighet att arbeta hela perioden.

Tiderna på passen är preliminärt förlagda 08.00-15.00.

Krav
  • Minst 18 år
  • Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • God svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av brevsortering

Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Malmö
Arbetstider: Varierande
Omfattning: Visstid 12/12-19/12

Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta effektivt. För att trivas i rollen som julkortssorterare tror vi att du är en person som uppskattar ett högt arbetstempo och har ett noggrant arbetssätt där du kan arbeta självständigt. Du har ett sinne för struktur och ordning och är en utpräglad lagspelare som gillar att hjälpa dina kollegor. Vi genomför bakgrundskontroller innan anställning.

Ansökan
Vid frågor kontakta Michelle Wennolf på michelle.wennolf@onepartnergroup.se. Observera att vi ENDAST tar emot ansökan via vår hemsida och inte via mail.

Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
 
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se