Administratör

Administratör

Har du en annan sysselsättning på minst 50% och är intresserad av ett flexibelt arbete som administratör? Se hit!


Om kunden:
HOMEstate är uppstickaren som rör om i branschen! Med de tre ägarna Balder, K-Fastigheter och rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup har man tagit fram ett helt nytt koncept för företagslägenheter. HOMEstate hjälper till med att möblera och inreda företagslägenheter i hela Sverige! Företaget har en unik insikt i företagens behov av bostäder för personal som ska jobba på annan ort under kortare eller längre tid. HOMEstate identifierar, utrustar och inreder lägenheter som matchar kundernas önskemål.
Läs mer på: https://homestate.se

Dina arbetsuppgifter:
Som administratör på HOMEstate erbjuds du en fartfylld tjänst där du dagligen utmanas. Det krävs att du enkelt skapar dig en överblick av arbetet och på ett strukturerat sätt löser uppkommande uppgifter.
Rollen innefattar även löpande dialog med HOMEstate´s gäster under deras vistelse vilket sker på plats, per telefon och via mejl. Man förbereder och kontrollerar lägenheterna på bästa sätt inför gästernas inflytt. Uppstår det något som måste hanteras på plats under gästernas vistelses så löser man det i dialog med teamet på HOMEstate i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta emot beställningar och arbetsorder
  • Ansvara för nyckelhantering, kontroll av lägenheter
  • In- och utcheckning
  • Vara behjälplig mot dina kollegor
Arbetstiderna är förlagda dagtid/kväll under alla tider på dygnet då man arbetar efter behovet. Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med en fantastisk teamkänsla!


Din profil:
Vi söker efter dig som är ansvarsfull och ordningsam person. I ditt arbetssätt är du flexibel och du hittar lätt tillbaka då du fått lägga ifrån dig uppgifter för att lösa mer akuta problem. Som person tror vi att du är en ödmjuk lagspelare som gärna hjälper både kollegor och gäster. Som person är du lösningsorienterad, tålmodig och tycker om att träffa människor.

Om vårt företag:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
 
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se