Verksamhetsutvecklare inom IT & Verksamhetsutveckling, Malmö

Verksamhetsutvecklare inom IT & Verksamhetsutveckling, Malmö

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Vill du göra skillnad för svensk infrastruktur? Tillsammans med engagerade kollegor får du arbeta med ett av Sveriges mest ledande företag inom infrastruktur. ONE Nordic söker nu en verksamhetsutvecklare med placering på vår avdelning för IT & Verksamhetsutveckling i Malmö. Vill du bli vår nya kollega?

Rollen
Som Verksamhetsutvecklare kommer du att driva verksamhetsutveckling och förändringsarbete i vår leveransorganisation och inom våra centrala stödfunktioner. Det innebär att du genomför projekt och aktiviteter med avseende att vidareutveckla vår verksamhet med fokus på lönsamma affärer i vår operativa verksamhet, samt att skapa effektiva arbetssätt inom våra stabsfunktioner. Du kommer också att leda eller delta i implementering av nya arbetssätt och nytt systemstöd. Du kommer att arbeta tillsammans med samtliga våra olika roller inom företaget, t ex affärs- och linjechefer, processägare och projektledare. Placering av tjänsten kommer vara på vårt kontor i Hyllie/Malmö. Resor inom Sverige förekommer som en naturlig del i jobbet.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs ett starkt driv och en god social kompetens samt att du kan skapa ett engagemang för de uppgifter som du har ansvar för. Du ser helheten i de sammanhang du befinner dig i och levererar utifrån uppsatta mål. Bland dina kollegor är du en självklar medspelare!

Vi tror du har en högskoleutbildning inom IT/teknik eller ekonomi. Du bör ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet. En fördel är att komma från branscher som bygg, nät- eller kraftbolag och vi ser gärna att du har erfarenhet av förändringsledning och förståelse för vikten av affärsmässighet. Du ska ha förmåga att arbeta med strategisk förändring till dess att praktisk implementering är genomförd i verksamheten. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Stämmer ovanstående in på dig så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta chef för IT och Verksamhetsutveckling Åse Petersén, 0709-630 900, eller ansvarig för verksamhetsutveckling Lisa Gren, 0704-924 774.

Vänligen notera att sista ansökningsdatum är 2019-08-31.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åse Petersén
Telefon 0709-630 900
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Organisationsutveckling, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.