R&D ingenjörer Smart Metering

R&D ingenjörer Smart Metering

ONE Nordic är en av Sveriges ledande aktörer inom området smarta mätare. Vi hjälper energiproducenter, energidistributörer och energianvändare att hitta lösningar som lever upp till Energimarknadsinspektionens nya krav för att påskynda utvecklingen mot smartare elnät och främja nya energitjänster. Bli en del av Sveriges i särklass största projekt inom Smart Metering! För att möta den spännande digitala utvecklingen branschen är i, och tillvarata de möjligheter som uppkommer i och med att samtliga landets elmätare ska bytas ut de kommande åren, söker vi flera nya medarbetare.

Vi växer inom området Smart Metering och behöver förstärka vår organisation med flera ingenjörer inom R&D, seniora som juniora, för att utveckla befintliga och ta fram nya produkter och tjänster inom området. Vill du vara med och ta fram nya spännande lösningar inom Smart Metering? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Arbetsbeskrivning
  • Utveckla befintliga och ta fram nya insamlingstjänster- och produkter
  • Leda genomförandet av olika etablerings- och utvecklingsprojekt inom Smart Metering
  • Genomföra och ansvara för uppföljning av ekonomi, miljö och arbetsmiljö i projekten
  • Delta i och/eller leda sälj, kalkyl- och anbudsarbete
  • Arbeta med ständiga förbättringar kring våra olika processer
Vem är du?
Du har en akademisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning inom IT, elektronik eller energiteknik och brinner för problemlösning och att hitta nya tekniska lösningar.

Du har lätt att sätta dig in i och förstå tekniska sammanhang och som person är du driven, självständig och agerar på ett förtroendegivande sätt mot kund. Du har lätt för att arbeta både enskilt och i samarbete med andra. Det är också viktigt att du har en god förmåga att ta egna initiativ, har ett stort engagemang i ditt arbete samt har en service- och affärsinriktad inställning till arbetet.

Vårt erbjudande
Var med och utveckla ONE Nordic koncernen! Vi är en koncern med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget
  • Inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde
  • Attraktiva medarbetarförmåner
  • Frihet under ansvar
  • Stimulerande arbetsmiljö
Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Varmt välkommen med din ansökan!

Fackliga kontakter
Ola Skogström, tel.0705-648492 (Unionen)
Adnan Puzic, tel. 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)
Bengt Persson, tel. 070-5925110 (Ledarna)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 24 aug 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.