Rekryterare till One Nordic

Rekryterare till One Nordic

One Nordic har i detta uppdrag valt att arbeta med Wise Professionals, detta är en konsulttjänst på heltid i 6 månader med chans till förlängning. One Nordic har sitt kontor i central Malmö.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara den ledande rekryteraren och arbeta nära cheferna som sitter ute på olika orter. Du kommer få en stor möjlighet att utveckla de redan satta rekryteringsprocesserna vidare. Som rekryterare blir du viktig för att bidra till hög kvalitet och en professionell rekryteringsprocess. Arbetsuppgifterna spänner över hela rekryteringsprocessen - från start till mål - och du kommer att arbeta självständigt i flera parallella processer samtidigt, där du även coachar cheferna i olika utsträckning. Då du arbetar nära cheferna ser vi gärna att du trivs med att vara ute i organisationen och stärker ditt kontaktnät genom att vara på plats och se hela företaget.

Du är ansvarig för att ta fram urvalsmetoder för att hitta de skickligaste kandidaterna kopplat till kraven och är sen tidigare van att bygga dina egna nätverk. En viktig den av rollen är att du är van vid search för att marknadsföra tjänsterna och attrahera fler matchande kandidater till att söka. Vidare är du en konsultativ och rådgivande partner till våra rekryterande chefer där du processleder, stöttar och arbetar operativt genom hela rekryteringsprocessen. Gentemot kandidat har du ett professionellt och respektfullt bemötande och i teamet bidrar du med kompetensutbyte, energi och arbetsglädje.

Du kommer att tillhöra HR teamet som består av fyra HRBP, löneadministratörer samt kommunikationsavdelningen och kommer att rapportera till HR chefen

Läs gärna mer om One Nordic på www.one-nordic.se/hemsida

Vem är du?

För att lyckas i den här rollen så behöver du ha ett par års erfarenhet av att driva dina egna rekryteringsprocesser och är van att arbeta i en konsultativ roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med att rekrytera ingenjörer, tekniker eller inom något annat spetskompetensområde. Som person är du driven, självgående och strukturerad. Du har en god analytisk problemlösningsförmåga och är mån om att leverera med hög kvalitet. Du är bra på att samarbeta och trivs med relationsbyggande och flera olika kontaktytor. I det nära samarbetet med rekryterande chef är du ett konsultativt stöd och har förmåga att driva processen framåt. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Körkort kommer vara meriterande.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag.

Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Rebecca Jonsson, rebecca.jonsson@wise.se och Anette Hartlin, Anette.Hartlin@wise.se Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Här erbjuder vi rekryteringslösningar och utför konsultuppdrag inom HR, lön och en bredd av chef- & specialistroller som inte faller under något av våra specialistområden. Vi erbjuder också strategi & rådgivning inom attraktion och rekrytering när du väljer att rekrytera själv.