Elektriker sökes till tekniskt utmanade och varierande roll inom fjärrvärme- och elkraftsproduktion

Elektriker sökes till tekniskt utmanade och varierande roll inom fjärrvärme- och elkraftsproduktion

Är du intresserad av att arbeta som elektriker med hållbarhet och miljötänk i fokus i en av branschens mest kunniga organisationer?

Som elektriker hos oss får du ett omväxlande, utmanande och intressant jobb med stora möjligheter till personlig utveckling. Du kommer också att ingå i ett arbetslag med drivna och kompetenta medarbetare som har en härlig stämning och gott samarbetsklimat!

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 000 medarbetare i Sverige. Huvudkontoret ligger i Malmö.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten är du placerad på vår kunds fjärrvärmeanläggning i Malmö och arbetar med allt från installation, felavhjälpning, service och löpande underhåll av fjärrvärme- och elkraftsanläggningar. Rollen innebär stor frihet och du har varierande dagar samtidigt som du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Vi är måna om att hålla hög kvalitet i det arbete vi levererar och hos oss finns fina möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar inom områden såsom t.ex. processtyrning, reglerteknik, batteri/UPS:er, primärapparater eller annat som kan intressera dig.

Arbetslaget består av fem eltekniker/elektriker, tre instrumentingenjörer samt en automationsingenjör som tillsammans ansvarar för drift & underhåll och som gemensamt löser de dagliga uppdragen parallellt med projektverksamhet.

Man delar ansvar för beredskapen på anläggningarna vilket innebär att rollen på sikt kommer att innehålla beredskapstjänst ungefär var sjunde vecka.

Tjänsten är på heltid, dagtid 07.00-16.00.

Vem är du?
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom elprogrammet alternativt KY eller högskoleutbildning med inriktning el/elkraft, samt dokumenterad relevant arbetslivserfarenhet. Du är van vid att arbeta självständigt med uppgifter inom installation och service och behärskar ritnings- och schemaläsning till fullo. Har du erfarenhet av elektriskt arbete inom industrin är det meriterande men inget krav.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad i ditt arbetssätt och trygg i din roll som elektriker. Du är en driven och ansvarsfull person som vill utvecklas och lära dig nya saker. För att uppfylla kravprofilen för tjänsten är det också viktigt att du har ett högt säkerhetstänk. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra samtidigt som du är duktig på att driva ditt eget arbete framåt och att gå i mål med dina arbetsuppgifter

B-körkort är ett krav.

Facklig kontakt
Anders Kristiansson (SEF), 070 591 67 89

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.one-nordic.se/
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ONE Nordic koncernen är Nordens ledande leverantör inom energitekniska tjänster, service och entreprenad. Koncernen hjälper energiproducenter, energidistributörer samt energianvändare såsom industrier, kommuner, fastighetsförvaltare och ägare av trafik- och belysningssystem att modernisera och optimera sina anläggningar. Koncernen ägs av Altor Fund III till 90, 5 procent och E.ON, 9,5 procent. ONE Nordic koncernen har cirka 1 100 medarbetare och omsätter 2,3 miljarder SEK. ONE Nordic koncernen är verksam i Sverige och Norge och huvudkontoret ligger i Malmö. Mer information finns på www.one-nordic.se.