Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Fältservicetekniker till Olympus Medical Systems

Söker du din nästa utmaning inom serviceteknik? Här är möjligheten för dig!

Olympus har som vision att göra människors liv hälsosammare, säkrare och mer uppfyllande genom att erbjuda innovativa lösningar för högutvecklade medicinska system! Olympus Medical Systems befinner sig i en spännande fas och utökar avdelningen med en Fältservicetekniker till Södra Sverige! Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av teknisk felsökning och reparation som är intresserad av en resande teknikerroll i spännande miljöer!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Olympus har en positiv utveckling och är ledande i sin bransch i Sverige! Som företag och arbetsgivare främjar vi en rättvis, uppriktig och prestationsrelaterad företagskultur.

I rollen som Fältservicetekniker får du stort eget ansvar över dina arbetsdagar och möjlighet att använda hela din bredd och intresse för teknik. Du blir en del av en servicegrupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kompetens. Här kommer du få möjlighet att vara med att driva och förbättra fältservicearbetet tillsammans med gruppen och Fältservicechefen.

Som nyanställd får du även en gedigen utbildning och certifiering i Tyskland för att på ett effektivt sätt komma in i din nya roll.

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina kunder består av sjukhus samt privata aktörer inom sjukvården. Du kommer att ta ett helhetsansvar för dina kunder, vilket innebär fortlöpande kontakt med dem gällande allt från teknisk support via telefon/mail till felsökning och reparation samt installation på plats. En stor del i jobbet är även utförande av årligt förebyggande underhåll av kundens utrustning.

Du sköter själv hela processen gällande reservdelshanteringen och återrapportering av dina utförda jobb i vårt ärendehanteringssystem.

Rollen innebär också

Du ingår i en nationell servicegrupp om totalt tio tekniker. Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med resor i regionen och övriga Sverige (vid behov), samt en bredd av spännande och utmanande uppgifter inom teknisk support, felsökning och reparation.

Resandet är centralt i tjänsten, där övernattningar ingår. Du utgår hemifrån med tjänstebil.

VEM ÄR DU?

Du har:
  • teknisk utbildning på gymnasial och/eller eftergymnasial nivå
  • tidigare erfarenhet av teknisk service, felsökning och reparation. Gärna inom mekanik, pneumatik el. dyl.
  • utbildning och/eller erfarenhet inom medicinteknik är meriterande
  • erfarenhet av en resande teknikerroll är meriterande
  • goda kunskaper i svenska och engelska
  • God datavana och med fördel erfarenhet av ärendehanteringssystem i tjänsten
  • B-körkort
Som Fältservicetekniker hos oss behöver du vara kvalitetsmedveten, noggrann och ha ett systematiskt tillvägagångssätt i ditt arbete. För att vara framgångsrik i rollen krävs det också att du är duktig på kundvård och på att bygga goda relationer. Vi tror därför att du har en god förmåga att samarbeta och har en effektiv kommunikationsstil. Då rollen innebär mycket självständigt arbete och planerande måste du vara ansvarstagande och analytisk samt kunna ta egna initiativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Anna Messa
Telefon 0721-646971
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Administration, Teknik & Ingenjör, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech