Account manager - Facilty Management i Malmö

Account manager - Facilty Management i Malmö

Hej,
Jag heter Hampus och jobbar som Sales Manager på Office Management i Malmö. Vi har funnits i 25 år och idag hjälper vi 8000 företag i norden med tjänster och lösningar inom IT, kommunikation och kontor. Tack vare våra 450 medarbetar är vi en stark aktör på den nordiska marknaden och omsatte 2018 1320 MSEK.

Vi är inne i en expansionsfas - därför söker jag nu en ny Account Managers med erfarenhet från B2B-försäljning till vårt team, för att tillsammans nå nya höjder!


Arbetsuppgifter;

  • Vårda och stärka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka samarbetet med befintliga kunder
  • Utöka din kundstock med nya kunder
I den här rollen arbetar du med hela försäljningsprocessen och arbetar självständigt med att utveckla och driva affärer. Du kommer att fokusera på att sälja tjänster ur produktportföljen Facility Management. De tjänster som ingår är bland annat kontors- och förbrukningsmaterial, kaffe- och vattenmaskiner samt lokalvård och bemanning.

Vad kan vi erbjuda dig?
  • Fast lön + rörlig del
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Interna och externa utbildningar
  • Säljtävlingar
  • Coachande ledarskap med närvarande chefer, fantastiska kollegor
Vem är du?

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande är om du har erfarenhet från branschen. Det är viktigt att du har stort affärsfokus och är en riktigt duktig relationsbyggare som kunder får förtroende för.

Vidare är du engagerad och driven, du tar ett stort eget ansvar och bidrar till kontorets starka laganda. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att utvecklas inom försäljningsyrket. Du är tävlingsinriktad och vi ser gärna att du utövat någon lagidrott.

Krav:
Tjänsten kräver körkort.

Vi arbetar med löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan direkt om du är intresserad av rollen.

Har du frågor kan du kontakta mig, Hampus Hedetoft, på 010-85 85 111.

Jag ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi grundades 1993. Sedan dess har vi hjälpt 8000 företag i Norden att frigöra ovärderlig tid genom att effektivisera deras kontorsdrift. Med 450 medarbetare, en omsättning på 1320 MSEK (2018) och kontinuerlig tillväxt sedan 1993, är vi en stark aktör på den nordiska marknaden. Vi ägs av Nalka Invest AB och har verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Vår vision
Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för trivsel, samarbete och kommunikation på din arbetsplats. Vi levererar framgång.