Säljare till Upgraded // Malmö

Säljare till Upgraded // Malmö

Allting handlar om goda relationer. Det vet säkert du som läser. Och det vet vi på Upgraded, ett företag som arbetar med förmedling och rekrytering av konsulter. Vi för samman organisationer med rätt personer och är den självklara partnern när det handlar om kompetensförsörjning. Även om verksamheten är liten är vi expansiva och finns på plats i Stockholm och Göteborg. Nu vill vi utöka verksamheten, inta region Skåne med storm och söker därför en ny relationsskapande konsultförmedlare/säljare med placering i Malmö. Har du listat relationer som spetskompetens i CV:t? Då är du varmt välkommen med en ansökan.

Som Säljare
Visst har du affärer i blodet. Men du vet också att försäljning är så mycket mer än snabba affärer. Du bollar en intensiv säljvardag med lika delar struktur, entreprenörskap och empati - och har de goda relationerna i ständigt fokus. På Upgraded kommer du hjälpa till att bygga den nya verksamheten, knyta kontakt med både företag och konsulter och få hjulen att snurra i region syd. Det betyder att du definitivt inte är solokonstnär utan glatt blir en i gänget. Tillsammans är vi de som mest effektivt och kvalificerat kopplar kompetens till behov på marknaden.

Vi söker dig som...
drivs av passionen att lära känna företag på djupet. Lyssna in deras medarbetare och förstå deras affär på riktigt. Du gillar helt enkelt att snacka och har en motor som drivs av det mänskliga mötet. Därför är det mindre viktigt med formell bakgrund och desto viktigare att du är motiverad, driven och vill ta stora kliv framåt. Känner du igen dig i den beskrivningen kan du vara den vi söker. Rätt person får massor av möjligheter till utveckling och kan axla ett större ansvar ju längre tiden lider.

Även om du blir stationerad i Malmö kommer du få din onboarding och utbildning i Göteborg.

Våra önskemål till dig:
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av försäljning sedan tidigare är meriterande
  • Du är supersocial i ordets rätta bemärkelse och brinner för relationer
  • Du är självgående och driver ditt eget arbete framåt
Varför Upgraded?
Välkommen till Upgraded! På vår snabba resa väntar dig mängder av utvecklingsmöjligheter. Vi är ett entreprenörsdrivet, positivt och personligt gäng med marknadsvinnande erfarenhet inom HR, IT och försäljning och vi alla älskar att bygga relationer genom nöjda kunder och roliga samarbeten. Bli en laget, sök idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Malmö

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Grundlön + Provision

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se
(för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-07-28

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juli 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.