Teknisk Fältsäljare till Vadsbo // Skåne

Teknisk Fältsäljare till Vadsbo // Skåne

Har du någon gång lämnat hemmet med lyset tänt? Svurit, vänt hem och insett att allt var släckt? Vadsbo utvecklar, designar och säljer ljusstyrningslösningar för LED samt produkter inom strömförsörjning. Produkter som du kan styra från mobil eller surfplatta - var du än är: i bilen, solstolen eller sängen! Vi har sedan starten på 90-talet, med egen transformator-konstruktion successivt och systematiskt utvidgats till att omfatta ett brett program av strömförsörjnings- och strömregleringsprodukter. Nu är det spännande tider och o(h)m du älskar tekniska lösningar och fältsäljarens frihet, låt oss då låna fem minuter av din tid och förhoppningsvis motiveras du till att författa din mest elektrifierade ansökan - någonsin. Tillsammans med Oddwork söker vi en Teknisk Fältsäljare till Malmöregionen! Vadsbo - professionell belysningsstyrning. Du - relationsbyggare.

Om tjänsten som Teknisk Fältsäljare
Med en stripad Vadsbobil rullar du längs den rofyllda och skånska slätten. Måndag till torsdag (fredagar är bokningsdagar). Du möter nya som välbekanta platser, och skapar nya som väletablerade möten. Bilen rullar in i det havsnära industriområdet. Du ska snart få dagens första kopp och möts av ett gött och professionellt gäng elinstallatörer. Under den närmsta timmen berättar du om Vadsbos fördelar och användningsområden för branschens proffs. Som resande utbildare och produktportföljsuppvisare skapar du kännedom och relationer. Tillbaka i bilen igen har du innesälj, support och marknad bara ett mejl eller samtal bort. Välkommen till en vardag där du prospekterar och bokar upp workshops inom såväl dimring, drivdon och smarta styrsystem. Och skapar frukostmöten, prova-på-utbildningar och uppföljningsträffar på rullande band. När du efter en go arbetsdag rullar hem och ser solen gå ner över sädesfälten har du ett par goa möten från dagen i minnet, nya relationer etablerade och en stärkt Vadsbokännedom.

Vi söker dig som...
... upplevt effekten av att lyssna. Sett fördelarna med att höra efter och förstå vad den andre vill. Har du tatuerat in 'tiga är guld'? Meriterande. Dina stora och nyfikna öron kompletteras av en pedagogisk och vänlig stämma: du älskar att prata och framför gärna livets (tekniska) fördelar. Din ödmjukhet faller sig naturlig och du är hungrig av natur. Du hungrar nämligen efter utveckling, relationer och affärer. Du är också elektrikerns bästa vän, eller så har du ambitionen att bli det.

Våra önskemål till dig:
  • Du har kvantiteten i blodet. Favoritmorot: hårt slit, stor belöning.
  • Såväl du som ditt körkort är självgående och du är som framtidens bilar: självdriven
  • Du har ett tekniskt intresse och en förkärlek för smarta lösningar
  • Meriterande? Om du kommer från branschen (läs: grossist, grossistleverantör eller elektriker)
Vad Vadsbo erbjuder dig
Vi är ett gäng på sexton starka, snabbfotade teknikfantaster. Vi drivs av flexibilitet och tror stenhårt på korta beslutsvägar. Det är när utvecklingsmöjligheterna finns inhouse och när vi är nyfikna på tekniska trender som vi blir snabba på att ta fram nya saker. Därmed hoppas vi ofta få se dina idéer och ditt glada sinne på kontoret i Göteborg. Och en gång i kvartalet ser vi också till att ses hela gänget och byta idéer mellan alla fältsäljare men också, bara må och ha det gött.
För att du ska kunna bli Skåneregionens bästa fältsäljare förses du genast med dator, telefon, skrivare och bil.

START: Omgående

PLATS: Skåneregionen

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Philip Bendroth, philip@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-08

Fem minuter senare och du har redan börjat fila på din ansökan!? Vi hoppas det! Skicka in CV:et och arket om dig själv så snart som möjligt, under tiden skannar vi löpande av ansökningarna och tillsätter kanske redan innan november blir december. Vi ses!

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 8 dec (18 dagar kvar)