Affärsutvecklare till OBOS Projektutveckling

Affärsutvecklare till OBOS Projektutveckling

Vi är en av Nordens största bostadsutvecklare. I Sverige verkar vi genom våra varumärken OBOS, Myresjöhus, SmålandsVillan och Kärnhem. Vårt åtagande sträcker sig också till bostädernas kringliggande miljöer. Samhällsfastigheter för vård och omsorg, skolor och förskolor samt kommersiella byggnader ingår i våra projekt. OBOS Sverige AB är en av Sveriges ledande bostadsutvecklare, med ca 1000 medarbetare och över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927. OBOS Sverige ingår i norska OBOS, en medlemsägd organisation med säte i Oslo. Under 2016 levererade OBOS 4500 bostäder i Norden.

Affärsutvecklare till OBOS Projektutveckling

OBOS satsar och investerar för att möta behovet av ökad volym och vi fokuserar på affärsutveckling med markförvärv och egenutvecklade bostadsprojekt. Satsningen innebär att vi behöver förstärka organisationen med en Affärsutvecklare i Malmö som kommer att verka i Skåne och upp mot Halland.

Ansvarsområden som Affärsutvecklare
I din roll som Affärsutvecklare på OBOS blir ditt ansvarsområde att bearbeta marknaden mot privata markägare samt kommuner för att kunna göra goda affärer. Affärsutvecklaren har det fulla ansvaret för affären; från markförvärv till att kontrakt är skrivna. Arbetet med affärsutveckling utförs i nära samarbete med Regionchef och Projektutvecklare.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:
  • Söka efter intressant mark, bygga relationer och bearbeta intressenter såsom kommuner, myndigheter, markägare, underentreprenörer och andra potentiella kommersiella samarbetsparter.
  • Ansvara för att rätt förutsättningar finns i affärerna.
  • Handlägga och ansvara för all dokumentation i samband med markaffärerna.
  • Upprättande av samtliga kontrakt i samband med markaffärerna.
Din bakgrund
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med försäljning inom branschen, van vid lyckosamma förhandlingar och att genomföra gynnsamma affärer. Vi ser också att du har relevant högskoleutbildning med en inriktning som ingenjör eller mot ekonomi. Du trivs i en roll där du har ett helhetsansvar för affären. Du drivs av att göra bra affärer och det är viktigt att du har en god ekonomisk kompetens.

Som person är du:
  • Affärsmässig och motiveras av kontaktskapande.
  • Duktig på att skapa goda relationer och vårda dessa.
  • Kreativ och duktig på att generera nya affärsmöjligheter.
  • Förtroendeingivande och har både goda ledar-och säljegenskaper.
  • Ansvarsfull och jobbar bra såväl med kollegor i ditt arbetslag, som med självständiga uppgifter.
Du har goda allmänna datorkunskaper och du kan snabbt sätta dig in i nya affärssystem. B-körkort är krav för tjänsten.

Vi uppskattar ditt positiva synsätt och ditt engagemang!

Vi erbjuder
Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen; vi satsar på att medarbetare ska må bra, både i och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland våra anställda. Koncernen har varit med och format Sverige i 90 år och även om det är husen som satt sin karaktär på Sveriges samhällen och städer, hade det inte hänt om vi inte hade haft kompetent och ansvarsfull personal. Vi jobbar med mycket frihet under ansvar. Koncernen är i en tid av mycket optimistisk tillväxt och du kommer att ingå i ett framgångsrikt team som jobbar på en marknad med mycket goda och spännande framtidsutsikter.

Är du intresserad?
I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Karin Kling på karin.kling@badenochandclark.se eller på 0736-847507. Du söker tjänsten på www.badenochandclark.se. Som en del i vår kvalitetssäkrade rekryteringsprocess kommer du eventuellt att få utföra personlighetstester och videointervju. Sista ansökningsdag är 19/11.

Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot den!
Mer info
Kontaktperson Karin Kling
Telefon 0406675340
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 19 nov (3 dagar kvar)