Är du en positiv och samarbetsvillig person som vill jobba inom livsmedelsproduktion? OV/Candeco fortsätter att växa och söker nu nya operatörer! Dina arbetsuppgifter som operatör innebär bland annat att du tar ansvarar för att våra produkter produceras på ett effektivt sätt med hög kvalitet. Du kommer ingå i en grupp där man roterar mellan olika arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av att producera och packa enligt instruktioner, kontrollera kvalitet, dokumentera och rapportera enligt rutiner. I rollen som operatör förekommer det tyngre lyft. Skiftgång gäller i fabriken och arbetstiderna roterar mellan dag och kväll. Tjänsten passar dig som tycker om att jobba praktiskt och som trivs i ett företag med hjälpsam kultur med högt i tak.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom industrin eller inom livsmedelsbranschen. Du har en positiv attityd, är social, flexibel och ser laget framför jaget. Du brinner för att nå bra resultat och du har viljan att utvecklas och lära dig nya saker. Meriterade för tjänsten är gymnasieutbildning med inriktning mot industri eller livsmedel, datorvana, god teknisk förståelse samt erfarenhet av arbete inom process- eller livsmedelsindustri. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Starten för uppdraget är omgående!
Mer info
Kontaktperson Amir Ghoreishi
Telefon +45762095216
Email Mejla Amir Ghoreishi
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OV Sweden, med Candeco som varumärke, tillverkar och marknadsför kundunika ingredienser och dekorprodukter till glass, choklad och bageri industrin. Vi har fabrik och kontor i Fosie, Malmö och ingår i Orklakoncernen. Arbetet karakteriseras av ett tätt samarbete med våra systerbolag i England, Tyskland och Australien samt ett agent- och distributionsnätverk i övriga Europa.