Key Account Manager

Key Account Manager

KEY ACCOUNT MANAGER

Då vår nuvarande Key Account Manager kommer att gå vidare inom OV gruppen med nya spännande uppdrag så söker vi nu en ersättare för honom.

Som Key Account Manager på Candeco är du del av ett mindre sälj team som servar Norden och Baltikum samt våra interna företag inom OV-gruppen.

Arbetsuppgifterna präglas av vår relationsbyggande försäljningsmodell och har ett tydligt fokus på utvecklande av befintliga kunder samt bearbetning av nya vid behov. Exempel på arbetsuppgifter är kundbesök, work shops tillsammans med kunder i vårt innovation lab, göra och hålla presentationer, förse kunder och kollegor med prover, specifikationer och offerter.

All kommunikation och rapporter sker på engelska, det betyder att du har kunskaper i engelska utöver skolnivå och kan kommunicera obehindrat. Kanske har du läst eller bott i engelsktalande land? Har du språkkunskaper utöver engelska kan det också vara ett plus. Goda kunskaper i Office 365 är viktigt och gärna erfarenhet av affärssystem som till exempel D365.

Du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet från livsmedelsbranschen för att lyckas i tjänsten, däremot önskar vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller marknadsföring. Utöver detta så sätter vi stor vikt av personligheten. Det är viktigt att du tycker om att stå i centrum och gillar att hålla låda!

Produktutveckling är navet i vår verksamhet, vi skräddarsyr de flesta av våra produkter till respektive kunds applikation och därför måste du också ha ett kreativt sinne för att kunna förstå och erbjuda rätt lösning till just den kunden.

Låter det spännande så är du välkommen att höra av dig snarast till oss, urval och intervjuer sker löpande. Vi vill ha din ansökan senast den 1 juni 2022 till jonas.claesson@ovgrp.com och vår ambition är att du tillträder tjänsten under slutet av sommaren.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ovgrp.com
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du hört talas om Nordens enda strösselfabrik? Nu har du! OV Sweden, med Candeco som varumärke, tillverkar och marknadsför kundunika ingredienser och dekorprodukter till glass, choklad och bageri industrin (inklusive strössel). Vi har fabrik och kontor i Fosie, Malmö och ingår i Orklakoncernen. Arbetet karakteriseras av ett tätt samarbete med våra systerbolag i England, Tyskland, Schweiz och Australien samt ett agent- och distributionsnätverk i övriga Europa.