Bli ”innovajör” på OIM
Vi är ett bolag i stark tillväxt som visat att vi klarar ta in och genomföra riktigt spännande och utmanande projekt, och därför vill vi nu komma i kontakt med ingenjörer som triggas lika mycket av innovation som vi! Är du vår nästa innovajör i teamet?

Vi erbjuder dig
OIM är ett konsultföretag i stark tillväxt som drivs av att hjälpa våra kunder genom hela resan från idé till färdig säljande produkt.

Vi som jobbar här är ett härligt gäng ”innovajörer” som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö där vi enskilt och tillsammans hjälper våra kunder att lyckas. I vår breda grupp av medarbetare finns specialiteter från flera områden och med olika intressen. Däremot delar alla vår vision om att tillsammans stödja våra krävande kunder och bygga det bästa konsultföretaget.

Här jobbar Peter, driven affärsutvecklare med ett 30-tal års erfarenhet av produktutveckling och finansiering. Hos oss finns också David, industridesigner och problemlösare med intresse för smarta lösningar och motorcyklar. I dag jobbar Stina, vår erfarna mekanikkonstruktör, inne på kontoret trots att våra kunder nog gärna önskat ha henne ute hos sig. I det stora labbet och verkstaden hittar du allt från lödkolvar och skruvmejslar till 3D printers, nödvändiga verktyg för att möjliggöra kreativitet och effektivitet i allt från prototypbyggande till småskalig produktion.

Om dig
För att excellera i vår ambition behöver vi fler duktiga ”innovajörer” som gillar utmaningar och trivs i en omväxlande miljö där vi enskilt och tillsammans hjälper våra kunder att lyckas.

Känner du igen dig i något av följande beskrivningar så kontakta oss!
  • Problemlösande ”innovajör” med fokus på mekanik
  • Problemlösande ”innovajör” inom mjukvara för inbyggda system
  • Problemlösande ”innovajör” som gillar elektronikkonstruktion
  • Projektledare med hjärta för produktutveckling
Kontakta oss
Sök gärna genom att fylla i formuläret. Men skulle du helst först höra mer så är du varmt välkommen att slå en signal till Ulf Rogers på mobil 0723-10 00 63 eller till Arash Golshenas på 0737-77 43 42. Det går självklart lika bra att lägga en rad på mejl på ulf.rogers@oimsweden.com eller arash.golshenas@oimsweden.com - så hör vi av oss inom kort!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)