Projektutvecklare till marknadsledande OBOS

Projektutvecklare till marknadsledande OBOS

OBOS söker nu en Projektutvecklare till Region Malmö som även omfattar Skåne, Blekinge och Halland. Du utgår från kontoret i Malmö som ligger i härliga lokaler inne på Malmö Arena. Är du en prestigelös, driven och noggrann person med erfarenhet inom fastighets- och byggbranschen? Då är detta jobbet för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Arbetar du som Projektutvecklare eller Projektledare inom bostadsbranschen och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka? I tjänsten ingår att leda projektens olika skeden och arbete med byggrätter, markanvisningar och detaljplaner. Arbetet innefattar många kontaktytor såväl internt samt externt.

Dina arbetsuppgifter innefattar följande:
 • Ansvara för att projekt skapas och genomförs från idé till försäljning och slutligen inflyttning inom angivna ekonomiska ramar
 • Ansvara för att varje projekt följer företagets rutiner
 • Bygga relationer och bearbeta kommuner, myndigheter, företag och markägare
 • Vara behjälplig i att bygga upp samarbete med lämpliga underentreprenörer tillsammans med bolagets entreprenadavdelning/projektledning
Teamet i Malmö jobbar nära varandra och beslutsvägarna är korta. Som projektutvecklare rapporterar du till Projektutvecklingschefen som även kommer agera vägledare i början av din anställning. Du kommer att få en introduktionsperiod på ca 2-3 månader, en kortare utbildning uppe i Myresjö samt vidareutbildningar när du blivit varm i kläderna. Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen, OBOS satsar dessutom på att medarbetarna ska må bra, både på och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland medarbetarna.

Krav på person:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektutvecklare, projektledare eller liknande inom branschen och vi tror att du har en akademisk examen inom teknik, lantmäteri, juridik eller ekonomi. Du är affärsmässig, har en bra omvärldsbevakning och har förmågan att se helheten. Du kan lätt sätta dig in i både kundens och företagets perspektiv.

Vidare ser vi att du stämmer in på följande:
 • Relevant akademisk utbildning eller flera års erfarenhet inom bostadsutveckling
 • Erfarenhet av att leda och driva bygg- och/eller utvecklingsprojekt
 • Intresse och förståelse för ekonomi och bostadsmarknaden
 • Ser möjligheter där andra hinder.
 • Kontaktnät bland kommuner och privata markägare
 • Behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
 • B-körkort
Din kommunikativa förmåga är god och du gillar att driva projekt tillsammans med ditt team. Du är bra på att planera och strukturera ditt arbete och kan själv sätta upp tidsplaner för att hålla god kvalitet på dina pågående projekt.

Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Projektutvecklare.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation:
OBOS grundandes i Oslo 1929, ägs av dess drygt 500 000 medlemmar i både Sverige och Norge och är en av Nordens främsta leverantörer av bostäder. OBOS Sverige AB, är Sveriges största huskoncern där varumärkena Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Mark och OBOS Bostad ingår. Som en del av OBOS-familjen och den finansiella styrka det ger oss så stärker vi vår position som en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggandet och samhällsutvecklingen på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och ta oss an mer mark och större projekt att utveckla till nya områden.
Mer info
Kontaktperson Karolina Björkander
Telefon 0733537539
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.