Kundansvarig till marknadsledande OBOS

Kundansvarig till marknadsledande OBOS

Tjänstebeskrivning

OBOS söker nu en Kundansvarig till distrikt Syd, du kommer att tillhöra Teamet i Malmö som sitter i nya fräscha lokaler på Arenan. Är du en förtroendeingivande, noggrann, serviceminded person? Då är detta jobbet för dig!

OBOS säljer nyproducerade bostadsrätter till privatpersoner i hela Sverige. Kunderna köper oftast sina bostäder innan de är producerade. I rollen som kundansvarig på OBOS Sverige är du kundernas kontaktperson, från kontraktsskrivning till inflyttning. I tjänsten ingår hjälpa kunderna med deras tillval, svara på frågor och helt enkelt vara ansiktet utåt. Du jobbar tätt ihop med både projektutvecklare och projektledare under resans gång och agerar mellanhand mellan kund och projektledare.

Dina arbetsuppgifter innefattar följande:
  • Ansvara för kundrelationerna genom hela processen
  • Hjälpa och administrera kunderna tillval
  • Upprätthålla relationer med banker och fastighetsmäklare
  • Aktivt medverka för att uppnå de kundnöjdhetsmål som är uppsatta för företaget och distriktet
Teamet i Malmö jobbar nära varandra och beslutsvägarna är korta. I den här rollen rapporterar du till Regionchefen som även kommer agera mentor i början av din anställning, du genomför även en introduktion uppe i Myresjö. Arbetsmiljön inom koncernen tillhör en av de bästa i branschen, OBOS satsar dessutom på att medarbetarna ska må bra, både på och utanför arbetet, genom att aktivt uppmuntra till exempelvis friskvård och sociala aktiviteter - allt för att skapa en positiv teamkänsla bland medarbetarna.

Krav på person

Vi söker dig som är en duktig relationsbyggare och vill ge våra kunder den bästa servicen. Vidare är du ordningsam och har en god struktur när du arbetar. Egenskaper som lyhörd, prestigelös, ansvarstagande och uthållig är något vi värderar högt.
Vidare ser vi att du stämmer in på följande:
  • God förhandlare
  • Relevant utbildning, marknad eller försäljningsutbildning
  • Erfarenhet från fastighetsbranschen
  • Behärskar svenska samt engelska i tal och skrift
  • God datavana
Vi ser det som meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person, och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Kundansvarig.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering, och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Karolina Björkander Christensen på 073-353 75 39. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post samt att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 12 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OBOS grundandes i Oslo 1929, ägs av dess drygt 390 000 medlemmar och är en av Nordens främsta leverantörer av bostäder. OBOS Sverige AB, är Sveriges största huskoncern där varumärkena Myresjöhus, SmålandsVillan, OBOS Mark och OBOS Bostad ingår. Som en del av OBOS-familjen och den finansiella styrka det ger oss så stärker vi vår position som en stabil och långsiktig partner inom bostadsbyggandet och samhällsutvecklingen på den svenska marknaden. Det innebär bland annat att vi kan leverera större volymer och ta oss an mer mark och större projekt att utveckla till nya områden.

Sökord: Admin, kundansvarig, projektledare, bygg, kundsupport, service