Lön- och HR administratör

Lön- och HR administratör

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom HR – och löneadministration och har en relevant utbildning inom området. Som Löne- och HR administratör kommer du främst arbeta operativt i processer knutna till våra system inom både lönehantering och HR-administration. Vi befinner oss i en tillväxtresa och för oss är det viktigt att du som person vill vara med och utveckla Nordic Truckcenter.

Som person är du strukturerad, driven och grym på att bygga relationer. Du har inga problem med att hantera olika uppgifter samtidigt och trivs att arbeta i en samordnande roll.

För att lyckas i rollen hos oss behöver du ha en stor social kompetens och lätt för samarbete. Du har god kunskapsnivå inom relevant lagstiftning, god förståelse för kollektivavtal, försäkringar och pensioner. Du är digitalt intresserad och en god kommunikatör.

Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Förberedande lönearbete; som kontroll av tidrapporter och underlag för lön
  • Lönekörningar
  • Hantera reseräkningar och körjournaler
  • Behjälplig vid årliga lönerevisioner
  • Övrig HR administration som; skriva anställningsavtal, intyg m.m.
  • Stöd i lönefrågor och HR-frågor från chefer och personal
  • Säkerställa efterlevnad av kollektivavtal gällande ersättning och avtal

Ansökan senast den 2022-08-30 med CV och personligt brev. Ansökan skickas direkt till Operational Direktor, Mikael Lander; mikael.lander@nordictruckcenter.com

Märk mejlet med följande: Löne- och HR administratör

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Mikael Lander

Nordic Truckcenter AB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Truckcenter är generalagent för DAF Trucks i Sverige och ansvarar för försäljning och serviceverksamhet i hela landet. Nordic Truckcenter har 34 servicepartners runt om i Sverige. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Helsingborg och huvudkontor i Malmö. I Malmö har vi en egen verkstad med perfekt läge i Arlöv. Vår välutbildade servicepersonal ger en snabb och effektiv service till konkurrenskraftiga priser. Med den senaste diagnosutrustning och stor erfarenhet av kommersiella fordon utför vi reparationer på alla fabrikat av lastbil och släp.