Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

NOMOR SÖKER SKADEDJURSTEKNIKER FÖR TJÄNSTGÖRING I
REGION SYD, PLACERING MALMÖ.

Viktiga egenskaper för tjänsten
Vi söker en driftig, och självständig person i rollen som skadedjurstekniker i Malmö regionen. Som kommer att ingå i en grupp som till huvuddel ansvarar för en utav våra största kunder. Personliga kvaliteter vi eftersöker är följande:
  • Vara en positiv själ som sprider glädje till kunder som till kollegor
  • Inte rädd för att hugga i och glädjas i att träna musklerna dagligen
  • Service erfarenhet och kunna hantera kunder i alla möjliga och omöjliga situationer.
  • Inte ha något emot att spendera en del tid framför datorn som man behärskar för rapportering och organisering utav arbeten och beställningar som kommer in
  • Att ställa upp för kunder liksom för kollegor skall kännas som en naturlig del utav vardagen.
Känner du igen dig?!

Din profil – Vi söker dig som
Är kvinna eller man med fördel i åldern 25 år och uppåt. Har några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom servicerelaterade yrken där du både jobbat i team som självständigt. Viktigt att vara organiserad och bra på det administrativa, då det även skrivs rapporter, utförs riskanalyser och dyl. Det krävs att du är kommunikativ (bra på att uttrycka dig i både tal och skrift), serviceinriktad och ansvarsfull. Arbetet kräver även att du är prestigelös och bra på att hålla många bollar i luften, dessutom ser vi gärna att du har lite "skinn på näsan".

Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer både internt som externt. Du känner dig bekväm med svenska språket och har goda kunskaper i engelska samt
Microsoft Office-paketet.

Det är meriterande om du redan har 1So utbildning och erfarenhet från hantverksbranschen/servicebranschen och nu söker nya utmaningar.
Innehav utav B-körkort erfordras och tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
  • Att jobba med ett ungt roligt gäng som kör så det ryker
  • Frihet under ansvar
  • Ett väldigt varierande jobb som innehåller en massa kundkontakt
Information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan senast 18 september 2019. Endast skriftlig ansökan med ett uppdaterat CV. Du sänder ansökan till rekrytering.syd@nomor.se och märker din ansökan "Skadedjurstekniker SYD".

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.