LIVSMEDELSTEKNIKER

LIVSMEDELSTEKNIKER

NOMOR SÖKER VIKARIERANDE LIVSMEDELSTEKNIKER PLACERINGSORT MALMÖ

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll- och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionkontor och 24 lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet och punktlighet skall kunna uppfyllas.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.

– Du är kommunikativ, ansvarstagande och har en känsla för service.

– Du är duktig på att kommunicera på svenska i både tal och skrift.

– Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer.

– Du har kunskap och erfarenhet av att arbeta och upprätta egenkontrollprogram / HACCP

– Du känner dig bekväm i att tala inför människor och hålla utbildningar.

– Du har baskunskaper i engelska och Microsoft Office-paketet samt god datavana.

– Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

– Detta jobb kräver körkort B-manuell

Vi söker livsmedelstekniker för tjänstgöring i region syd, placeringsort Malmö, som med stort engagemang och stark drivkraft kan leverera våra tjänster på marknaden. Du kommer att arbeta med att utföra revisioner, utbildningar samt hygien och skadedjursinspektioner inom matsäkerhet till våra avtalskunder. Detta innebär provtagningar för mikrobiologisk/kemisk analys, att hålla grundläggande utbildning i livsmedelshygien, upprätta egenkontrollprogram samt sköta all rapportskrivning gällande det egna arbetet.

Du kommer även att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, samt saneringar mot skadedjur. OBS! Skadedjur omfattar en stor del av tjänsten. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under de perioder det är lugnare med övriga uppdrag.

Vikariat, heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Vikariatet löper tom 2022-03-15. Det finns stora chanser till förlängning.

Vi arbetar med löpande urval vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.