Kundkoordinator

Kundkoordinator

NOMOR SÖKER KUNDKOORDINATOR FÖR TJÄNSTGÖRING I
REGION SYD, PLACERING MALMÖ.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en administrativ kundkoordinator för tjänstgöring på vårt regionkontor i Malmö som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande är med och bidrar till att våra kunder får utlovad leverans inom uppsatta tidsramar. Du kommer att arbeta med att administrativt planera rutter åt teknikerna samt samordna deras arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar även att du sköter det administrativa på kontoret och har löpande kundkontakt som även innefattar en del arbete med försäljning mot privatperson och företag. Varför vi även ser det som en fördel att du har lite känsla för sälj i dig. I rollen kommer du även ha kontakt med vår centrala kundtjänst samt dokumentera och återrapportera till kunder.

Arbetet består främst i schema- och resursplanering samt återkoppling och uppföljning med kund, allt för att säkerställa leveranskvalitet och kundnöjdhet. Våra kunder är allt från privatpersoner till stora kommersiella och kommunala bolag. Det är viktigt att du kan jobba både självständigt som i grupp. Arbetet är varierande och ställer höga krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar. Innehav utav B-körkort erfordras och tillträde enligt överenskommelse.


Din profil – Vi söker dig som

Har några års arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter inom servicerelaterade yrken.

Det krävs att du är kommunikativ (bra på att uttrycka dig i både tal och skrift), serviceinriktad, ansvarsfull och har ett sinne för affärer. Arbetet är väldigt varierande vilket kräver att du är prestigelös och bra på att hålla många bollar i luften, dessutom ser vi gärna att du har lite "skinn på näsan" och gillar att tävla.

Det är viktigt att du är bra på att bygga och bibehålla goda relationer både internt som externt. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha goda kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från servicebranscher och personalplanering men det är inget krav. Kanske har du arbetat något år inom någon del av servicenäringen och nu söker nya utmaningar.

Ytterligare information

Endast skriftlig ansökan med ett uppdaterat CV. Du sänder ansökan till rekrytering.syd2@nomor.se och märker din ansökan "Koordinator SYD".

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Du finner mer information om företaget på www.nomor.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett svenskt aktiebolag och vi är Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med sju regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Det är alltid regionerna/lokal-kontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna. Detta för att skapa den närhet till marknaden som krävs för att Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet, punktlighet skall kunna uppfyllas. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.