Servicetekniker

Servicetekniker

Servicetekniker
Skåne 

Brinner du för att arbeta med service och vill jobba för en ledande producent av professionell städutrustning? Då tycker vi att du ska läsa vidare.

Är du dessutom tekniskt lagd, trivs med att arbeta självständigt och har kunskaper inom el och mekanik? Då har du hittat rätt. Vi hoppas att du vill bli vår nästa kollega och en expert på våra produkter inom Nilfisk.

Hos oss blir du en del av ett sammansvetsat team där vi hjälper varandra att bli bäst på det vi gör. Vi erbjuder dig kontinuerlig utbildning av nya produkter med teknik i framkant. Du kommer jobba med både högtryckstvättar, städmaskiner, industridammsugare och städrobotar.

Vår målsättning är att alltid erbjuda branschens bästa service, därför söker vi inte bara efter de bästa teknikerna i området, vi söker dig som även vill vara Nilfisk ambassadör ut mot kund och är beredd på att göra det lilla extra för att tillgodose kundernas behov. Ingen dag är den andra lik då dina kunder kommer vara allt ifrån små skolor, butiker, och upp till tunga industrier och stora logistikcentraler. 

 

Vad säger Roger Persson, servicetekniker om att jobba på Nilfisk?

"Jag har en bakgrund som diagnostekniker för buss och lastbil. Att börja på Nilfisk är det bästa jag gjort! Sökte mig hit för att jag ville ha nya utmaningar och har nu varit här i snart två år.

Jag gillar att träffa mycket folk och jobba med frihet under ansvar. Ibland jobbar vi i team, men många gånger ensam. Jag planerar mina jobb och tid hos kunden som jag själv vill ha det."

 

Arbetsuppgifter 
Du besöker våra kunder och arbetar med underhåll, felsökning och reparation. Du tar emot förfrågningar och planerar in dina besök hos kunderna självständigt. Vi jobbar med ett av marknadens ledande servicesystem så all hantering administreras via en IPAD. 

Du utgår hemifrån, och har en välutrustad servicebil till förfogande. 

  • Serva, felsöka och underhålla produkter ute hos kund
  • Hjälpa kunderna genom att ge tips och idéer på hur de kan optimera sin drift
  • Identifiera kunders behov och föreslå nya produkter i samband med kundbesök
  • Erbjuda serviceavtal i samband med kundbesök
  • Samarbeta med säljorganisationen för att utveckla distriktet

Du har ett stöd och nära samarbete med vår verkstad som finns i Göteborg och rapporterar direkt till servicechefen. 

Din profil 
Du är van att arbeta självständigt och strukturerat, samt planera din egen tid. Du inger förtroende hos våra kunder och erbjuder service på hög nivå. Har du tidigare erfarenhet från högtryckstvättar eller städmaskiner, är det självklart meriterande. 

  • Teknisk utbildning inom mekanik, fordon, eller motsvarande erfarenhet från tex truckverksamhet
  • Erfarenhet av felsökning, reparationer gärna som maskin eller fordonsmekaniker
  • Erfarenhet som fält servicetekniker är meriterande
  • God datavana, då kommunikations och servicerapporter görs via IPADS och vårat nya servicesystem
  • Körkort B och gärna B96 eller E 

Vårt ledord är ”Stronger together”, så vi lägger stor vikt vid din samarbets- och kommunikativa förmåga. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Malou Magnusson, 0707-588745, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Nilfisk 
Nilfisk grundades 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar mot proffskunder.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark, och försäljningsföretag i över 40 länder. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 29 dec 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.