Corporate Sales Manager

Corporate Sales Manager

Har du hög förståelse för bilbranschen generellt & företagsförsäljning specifikt? Är du en utåtriktad och representativ person med ett starkt eget naturligt driv som också är en duktig administratör? Då har vi en spännande utmaning för dig!

Rollen i stort
Vi söker nu en Corporate Sales Manager som ska säkerställa och ansvara för att Hyundai Sverige kraftigt ökar fokus på försäljning till juridisk person för att vi ska ta nästa steg i vår tillväxtsresa. Med modeller som helt nya Tucson, nya Santa Fe och IONIQ 5 som lanseras inom kort har Hyundai Sverige ett ypperligt tillfälle att ta nästa steg inom företagsförsäljningen.

Som ansvarig för företagsförsäljningen säkerställer du att Hyundai Sverige har en välfungerande och professionell bearbetning av företag och leasingbolag samt deltar i olika upphandlingar på den svenska marknaden. Du arbetar aktivt med att bygga relationer dels direkt till företag, leasingbolag och offentliga organisationer och dels till vårt heltäckande nätverk av Återförsäljare. Du är vårt ansikte utåt inom allt som har med företagsförsäljning att göra samtidigt som du internt är en expert och kunskapskälla inom detta område så att du tillsammans med övriga avdelningar inom Hyundai Sverige säkerställer högsta möjliga fokus på företagsförsäljningen som är en av nycklarna till vår framtida tillväxt. Tillsammans med våra fältstyrkor säkerställer du ett högt fokus på företagsförsäljningen även hos våra Återförsäljare och med din hjälp utvecklas våra Återförsäljare till de mest professionella i bilbranschen gällande försäljning till juridisk person.

Rollen innebär att du har din bas och utgår från vårt kontor i Malmö. Resor förekommer frekvent, i genomsnitt 2-3 dagar/vecka, där du besöker både stora & medelstora företag, leasingbolag, återförsäljare samt även i andra sammanhang representerar Hyundai Sverige. Du har också regelbunden kontakt med vårt Europakontor med vilka du bygger långsiktiga relationer och utbyter relevant information gällande till exempel internationella ramavtal. Du rapporterar till Försäljningschef Hyundai Sverige, du har själv inga rapporterande till dig.

Vem är du?
Vi söker dig som har en genuin förståelse för bilbranschen och företagsförsäljning samt har erfarenhet av att arbeta på generalagentsnivå. Vidare besitter du en hög datorkunskap och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du utåtriktad och van att på ett mycket förtroendeingivande manér representera din arbetsgivare samt obehindrat presentera och sälja in din affär. Utöver dessa grundläggande personlighetsdrag för att passa i denna roll, måste du också kunna säkerställa att tillhörande processer och rutiner etableras för att administration och uppföljning inom ditt ansvarsområde ska ske friktionsfritt. Du driver metodiskt arbetet framåt med hög kvalitet samtidigt som du förankrar beslut och informerar internt inom ditt område. Vidare är du en person som ser möjligheter och har ett starkt eget inre driv. Du har förmågan att jobba långsiktigt i en miljö som i mångt och mycket mäter din prestation kvantitativt. Du är därför bra på att prioritera och planera och kan variera dina dagar mellan både resor och externa möten samt internt administrativt arbete. Sist men inte minst delar du självklart också vårt starka intresse för bilbranschen.

Intresserad?
Intervjuer kommer att ske från mitten av augusti och framåt allteftersom intressanta kandidater ansöker. Skicka in ditt CV och du ansöker via länken nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Country Manager Bengt Larsson på b.larsson@hyundai.se eller Sales Manager Jakob Lundin på j.lundin@hyundai.se.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hyundai Bilar Import AB tog över importen av Hyundai i Sverige i november 2018. Tillsammans med våra återförsäljare fokuserar vi på att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden. Detta gör vi genom ett nära samarbete mellan våra importorganisationer i Sverige och Danmark, en reviderad strategi för den svenska marknaden och utvecklingen av våra försäljningsplattformar både fysiskt och digitalt.

Bolaget är en del av Nic. Christiansen Gruppen, som är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 780 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppens huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.