Projektkoordinator

Projektkoordinator

Dina arbetsuppgifter

Som projektkoordinator inom Återförsäljarutveckling har du det övergripande administrativa ansvaret för ett flertal projekt. Du har ett nära samarbete med vår Dealer Development Manager och bistår med diverse support så som framtagning av underlag, genomföring av kartläggningar samt skapande av presentationer. Du agerar spindeln i nätet i våra olika utvecklingsprojekt och förser alla partners med nödvändig information. Framöver har vi stort fokus på nya digitala lösningar för vårt återförsäljarnätverk.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö och rapportera direkt till vår svenska Dealer Development Manager. Som en del av en svensk/dansk matrisorganisation kommer du ha ett tätt samarbete med många av kollegorna i både Sverige och Danmark.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i breda administrativa roller, där du stöttat upp omgivningen i deras dagliga verksamhet. Vilken bransch du har jobbat i spelar mindre roll, det viktiga är att du har erfarenhet av koordinerande, genomförande och administrativa arbetsuppgifter. Därtill har du har goda administrativa färdigheter med goda kunskaper i Microsoft Visio, Power Point och Excel. Du behärskar också svenska och engelska väl i tal och i skrift.

För att lyckas i rollen som projektkoordinator är det en förutsättning att du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs i en miljö där du får möjlighet att driva ditt arbete framåt. Som projektkoordinator behöver du kunna arbeta utifrån ett konsultativt arbetssätt såväl enskilt och som i team, där du behöver ha ett tätt samarbete både med dina kollegor och med externa aktörer. Att arbeta strukturerat är en grundprincip för dig vilket återspeglas i hur du organiserar och planerar ditt arbete. Vi tror också att du är en kommunikativ person som brinner för att leverera god service och att vara behjälplig internt. Därtill beskrivs du som en positiv och lösningsorienterad person som snarare ser möjligheter än hinder.

Våra koncernvärderingar är trovärdighet, ärlighet, mod och affärsmannaskap. Detta återspeglas i vår närvaro med kunder, kollegor och partners, och våra anställda är drivkraften till vår framgång. Vi har en lång resa med Hyundai Danmark importen i vårt bagage, och ser oerhört mycket fram emot att driva importen av Hyundai i Sverige. Du kommer in i ett spännande skede, och får möjlighet att vara med och påverka hur vi kommer att driva verksamheten framåt. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Maria Abrahamsson & Johanna Andersson. Intervjuer kommer att ske löpnade så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nic. Christiansen Gruppen är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 750 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppen, vars huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.

Den 13 november tog vi över Hyundai i Sverige och tillsammans med våra återförsäljare fokuserar vi nu på att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden. Detta gör vi genom ett nära samarbete mellan organisationerna i de två marknaderna, en reviderad strategi för den svenska marknaden och utvecklingen av våra försäljningsplattformar både fysiskt och digitalt. Vi bygger en stark dansk/svensk matrisorganisation för att optimera funktioner och skapa synergier på båda marknaderna.

Vi rekryterar nu flera spännande tjänster till vår nya organisation med bas i Malmö, där du kommer att få chansen att bli en del av en dynamisk organisation som genom samarbete och engagemang kommer repositionera Hyundais varumärke och skapa framgång på den svenska marknaden.