Dealer Development Manager

Dealer Development Manager

Dina arbetsuppgifter

Som chef för återförsäljarutveckling i Sverige ansvarar du för att vi har ett heltäckande och välfungerande nätverk av både bilförsäljning och servicemarknad. Du jobbar med strategi och nätverksplaner för återförsäljarnätverket och säkerställer också deras utförande och implementation. Utöver att jobba för ett heltäckande geografiskt nätverk ansvarar du också för att implementera standards, för vilka regelbundna uppföljningar görs. Rollen innebär ett nära samarbete med både sälj- och servicemarknadsavdelning och tillsammans med fältstyrkorna säkerställer ni att vi har en god lokal kunskap om vår bilaffär. Med din hjälp skapar och behåller vi ett starkt, motiverat och lönsamt återförsäljarnätverk.

Rollen innebär att du har din bas på vårt kontor i Malmö. Regelbundna resor förekommer där du besöker både våra befintliga återförsäljare och nya prospekts. Du rapporterar till Head of Dealer Development i Danmark.

Din profil

För att matcha rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet från fordonsbranschen i en ledande och övergripande roll. Du har god förståelse för fordonsaffären och har erfarenhet av att arbeta på generalagentsnivå. Vidare besitter du en hög datorkunskap och behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och du har en stark, förtroendeingivande och övertygande approach. Du har förmågan att jobba långsiktigt i en miljö som i mångt och mycket mäter din prestation kvantitativt. Du är därför bra på att prioritera och planera och kan variera dina dagar med både operativt och strategiskt arbete. Sist men inte minst delar du självklart också vårt starka intresse för bilbranschen.

Våra koncernvärderingar är trovärdighet, ärlighet, mod och affärsmannaskap. Detta återspeglas i vår närvaro med kunder, kollegor och partners, och våra anställda är drivkraften till vår framgång. Vi har en lång resa med Hyundai Danmark importen i vårt bagage, och ser oerhört mycket fram emot att driva importen av Hyundai i Sverige. Du kommer in i ett spännande skede, och får möjlighet att vara med och påverka hur vi kommer att driva verksamheten framåt. Din utveckling är viktig för oss, och vi lovar dig en händelserik och utmanande resa framöver.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering och frågor om tjänsten och processen besvaras av Johanna Andersson. Intervjuer kommer att ske löpnade så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nic. Christiansen Gruppen är verksamt i Danmark, Norge, Sverige, Finland och Baltikum, och sysselsätter cirka 750 anställda som hjälper till att skapa en årlig omsättning på cirka 9 miljarder dkr. Nic. Christiansen Gruppen, vars huvudsakliga verksamhet är import av Hyundai i Danmark och Sverige, Honda i Finland och Baltikum, Land Rover och Jaguar i Skandinavien, finansbolaget NCG Finans, Leasingföretag SimplyGo och tre återförsäljarkedjor; British MotorGroup, Terminalen och Bayern AutoGroup.

Från den 13 november tar vi över Hyundai i Sverige och tillsammans med våra återförsäljare fokuserar vi nu på att utveckla och stärka vår position på den svenska marknaden. Detta gör vi genom ett nära samarbete mellan organisationerna i de två marknaderna, en reviderad strategi för den svenska marknaden och utvecklingen av våra försäljningsplattformar både fysiskt och digitalt. Vi bygger en stark dansk/svensk matrisorganisation för att optimera funktioner och skapa synergier på båda marknaderna.

Vi rekryterar nu flera spännande tjänster till vår nya organisation med bas i Malmö, där du kommer att få chansen att bli en del av en dynamisk organisation som genom samarbete och engagemang kommer repositionera Hyundais varumärke och skapa framgång på den svenska marknaden.