Lageransvarig till Niba Syd AB

Lageransvarig till Niba Syd AB

Om tjänsten

NIBA är ett stabilt och modernt företag med 14 anställda som, sedan 1974, nått framgång inom sin bransch genom att alltid visa ett ytterst stort ansvarstagande. De garanterar hög kvalitet, såväl i bemötande mot sina kunder som i produkt och utförande. Företagets anställda utför samtliga arbetsmoment som krävs för att gå från önskemål hos kund till färdig kvalitetsprodukt. Från måttagning, produktionsritning, kapning och montering, inklusive eventuell rivning, drevning och fogning i byggnad. För att kunna tillgodose höga krav och högt ställda förväntningar ser företaget till att ligga i framkanten kunskapsmässigt och tekniskt. NIBA säljer, tillverkar och utför entreprenader till kunder i hela Skåne och i Köpenhamn med omnejd.

I rollen som lagermedarbetare arbetar du på Nibas lager i Malmö där det dagligen hanteras volymer inkommande och utgående gods till återförsäljare och kunder. Då arbetsuppgifterna har stor inverkan på kundupplevelsen av leveranserna får du en viktig roll hos Niba. Tjänsten är delad vilket betyder att du även kommer att arbeta med att montera i produktionen.

Du kommer bland annat att arbeta med:

Varumottagning

Boka frakter

Dokumenthantering (paketeringssedlar, fraktdokument mm)

Sköta in och utleverans av gods

Truckkörning

Orderplock

Montering av aluminumprofiler

Hantering av affärssystem

Kvalifikationer

Du som söker har verkstadsteknisk utbildning eller arbetat några år med montering. Du skall behärska ritningsläsning och arbetar i grupp, så svenska i tal och skrift är ett krav.

B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du arbetat några år inom lager. Det är en fördel om du sedan tidigare arbetat med aluminiumprofiler.

Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du:

Har ett strukturerat arbetssätt med sinne för ordning & reda. Är en lagspelare och aktivt bidrar till att teamet når uppsatta mål. Har ett positivt förhållningssätt till förändringar/nya utmaningar. Kan hantera pressade situationer på ett proffsigt sätt.

Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för teknik.

Du kommer att ingå i ett team som är ett trevligt och hjälpsamt gäng med en gemensam strävan att alltid stötta och hjälp varandra!

Tjänsten är förlagd på dagtid och är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om arbetsgivaren

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (16 dagar kvar)