Solution Architect inom AWS till Nexer Malmö

Solution Architect inom AWS till Nexer Malmö

Är du Solution Architect inom AWS och vill ta nästa steg i din karriär?

Vi söker nu ytterligare en Tech Evangelist där du kommer bli en central spelare i laget där du kommer stötta och utbilda dina lagspelare inom AWS-området!

Hur ser rollen ut?

Detta är ingen traditionell konsultroll utan ditt huvudfokus kommer vara coachning, utbildning och arkitektur. Du kommer vara den som tar fram lösningar till kund, strukturerar upp samt går in och gör punktinsatser med din expertis i olika projekt. Rollen innebär säkerställande av fastslagen arkitektur och design, så att vi vidhåller bra teknisk kvalitet. Du kommer arbeta med lösningar inom Java, Kubernetes, samt Docker men framförallt inom AWS.

Du har en stark vilja av att konstant vara i framkant inom ditt område och håller dig uppdaterad. Du skapar utbildningsplaner, håller i learning lunches och ser till att du tillsammans med ditt lag är á jour med den senaste teknologin!

Du kommer komma in i ett väletablerat lag med ca 70 personer i olika åldrar, med olika ursprung, kön, intressen och erfarenheter. Gemenskap och sammanhållning är vitalt hos oss och det har den alltid varit. Trots pandemin har vi fortsatt umgås och hittar ständigt på roliga saker digitalt för att inte tappa den fina gemenskapen vi har.

Vi har brädspelsälskarna, ölnördarna, Lego-byggarna, cykelfantasterna, gamers etc. Det är absolut inget måste att du har samma intressen som vi utan vi känner att olikheter berikar och vi vill gärna ha fler spännande hobbys som vi kan utöva på framtida afterworks!

Din bakgrund

Du har flera års erfarenhet från arkitektrollen inom komplexa systemutvecklingsprojekt. Du har god förmåga att visualisera och ta fram hållbara tekniska lösningar som möter kundens krav och tekniska plattform. Du har provat på flera olika ramverk och programspråk men trots detta är det AWS som ligger dig närmst om hjärtat. Som person tänker vi att du är öppen, kommunikativ och att du älskar teknik. Du tycker om att utvecklas men att lära ut och utveckla andra är där du frodas!

Varför Nexer?

Inom Nexer finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till vår rekryterare Susann Nilsson på susann.nilsson@nexergroup.com. Vi går igenom ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 3 sept 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.