Projektledare inom anläggning

Projektledare inom anläggning

Kort om tjänsten

Som Senior Projektledare på Network Projectum så har du ett övergripande ansvar för flera byggprojekt i en viss kommun. Du bemannar och arbetsleder projektets operativa arbete som görs av byggledare. Du kommer i din roll agera arbetsledare mot underentreprenörer, arbeta med att hålla en budget samt passa en tidsram samtidigt som du löpande stämmer av kvalitén i projektet. Du rapporterar till kontinuerligt till regionbyggchefen och har ett tätt samarbete med företagets kommunansvarige där ni tillsammans sätter byggnationsplanen för kommunen.
Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig på sex månader, med goda chanser till vidare anställning hos Network Projectum.

Sökord: projektledare, byggprojektledare, byggprojekt, budget, entreprenad, fiber, bostadsutveckling, bostadsutvecklare, entreprenad, BAS U/P, APV, Robust fiber. anläggning

Om verksamheten

Vi på Network projectum älskar kommunikation och att människor och maskiner skall ges möjligheten att på ett obehindrat sätt kunna kommunicera digitalt med varandra. Vare sig detta sker via en optisk fiber i marken eller via radiovågor i luften, står vi alltid beredda att axla era utmaningar och leverera en lösning som du och dina kunder värdesätter och uppskattar. Vår erfarenhet bygger på mångårig kunskap där Norden är vår hemmabas men där vi även besitter stor internationell erfarenhet.
Vi arbetar i framkant av tekniken och har väldefinierade processer där vi leverera lösningar anpassade utifrån era behov och önskemål men viktigast av allt, vi ser till att ni håller era budgetar och tidsramar. För vi på Network Projectum är övertygade om att genom en bra leverans så skapar vi långvariga och hållbara relationer med er som beställare och för era slutkunder och då är vi övertygade om att vi kommer att trivas ihop.

Mer om tjänsten

Som projektledare på Network Projectum kommer du att vara övergripande projektägare. Du kommer att ansvara för ett visst antal byggprojekt tillhörande en kommun och säkerhetsställa att de fortskrider enligt plan. Med hjälp av en byggledare så säkerhetsställer ni att leveransplanen håller så som utlovats med hänsyn till robust fiber.
Du kommer att ha ett budgetansvar och med hjälp av byggledare säkerhetsställer ni att uppsatt budget håller så som utlovats. På en övergripande nivå säkerhetsställer du att det finns processer och rutiner för att byggledarna ska kunna kontrollera så att de lagar och regler som krävs för byggnation i landsbyggnadsprojekt efterföljs.
Du kommer att representera verksamheten intern och externt och vara ambassadör för varumärket och deras värderingar.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektledare, arbetsledare eller byggledare med bakgrund från byggnation eller anläggning.
Du känner dig trygg med att självständigt hantera flera projekt parallellt och gör det strukturerat och affärsmässigt. Du har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer både inom företaget såväl extern med myndigheter och samarbetspartners.
Tjänsten kräver att du har lång erfarenhet inom projektledning och budgetarbete. Du ser inga hinder utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt.

Du har bred kunskap om hela byggprocessen och har arbetat med olika entreprenadformer. Du har god upphandlings- och förhandlingsvana samt är väl förtrogen med gällande myndighetskrav. I rollen som projektledare är du lösningsorienterad och har förmåga att hålla ihop och leda projektteamet.
Tjänsten kräver att du har B-körkort och tillgång till egen bil. Samt grundläggande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har kunskaper i BAS U/P samt god systemvana.
Meriterande om du har kunskaper i APV Nivå 1 & 2 och inom Robust fiber.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Sofia Wargenbrant
Telefon 042-17 66 10
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.