Toppsäljare sökes

Toppsäljare sökes

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, samtidigt som du har förmågan att bemöta kunder och förstå deras behov? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu fler engagerade säljare till Netbil Begagnats kommande nya filial i Jägersro/Malmö, som tillsammans med oss vill jobba för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att jobba i ett team som gillar att sälja bilar, analysera kundbehov samt skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du tar hand om hela affären, från första möte med kund, till leverans av bilen. Du ingår i ett team där ni tillsammans strävar efter gemensamma och individuella mål.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du arbetat med försäljning eller motsvarande, där service och kundbemötande varit en central del i ditt arbete. Datorvana och B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
  • Du gillar att jobba i grupp samtidigt som du gillar att prestera lite extra
  • Du har en förmåga att skapa förtroende och kundrelationer
  • Du har ett sinne för ordning och struktur.
  • Du är målinriktad och resultatfokuserad.
  • Du är en samarbetsvillig person som förstår betydelsen av ett väl fungerande team.

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Anställningen är tillsvidare och på heltid i Jägersro, Malmö.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.