Inköpare/värderingsman

Inköpare/värderingsman

Vill du utvecklas inom bilförsäljning, med inriktning på värdering och inköp av våra begagnade bilar? Då är det kanske dig vi söker! Vi söker nu en inköpare till Netbil Begagnat i Malmö och vi hoppas att just du vill arbeta med oss för att bli branschens bästa servicebolag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i försäljningsteamet, som sitter i olika delar av landet, och har som huvudsakligt arbetsinnehåll att värdera begagnade bilar. Du skapar en dagsfärsk värdering som sedan ligger till grund för försäljningspriset i bilhallen. Du har stor kunskap om bilmarknaden och har ett genuint intresse av flera olika bilmärken och bilarnas utrustningspaket.

Kompetenskrav
Vi ser helst att du har erfarenhet av bilförsäljning med tyngdpunkt på begagnat. Du är van vid att arbeta i Officepaketet och har stor erfarenhet av Excel. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
I uppstarten av vår nya satsning kommer du att få möjlighet att vara med utveckla affärsidén och det är en fördel om du är initiativrik, driven och engagerad. Du gillar att arbeta med högt tempo i team och hålla en hög servicenivå.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Malmö. Helgarbete ingår enligt schema.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.