Hallvärd/värdinna

Hallvärd/värdinna

Är du positiv, serviceinriktad och tycker om att träffa kunder i ditt arbete? Då är det kanske dig vi söker! Nu vi söker vi en hallvärd/värdinna som vill arbeta extra på Netbil begagnat i Malmö.

Våra kunder är av yttersta vikt för oss, vilket innebär att din roll är mycket central. Det första intrycket och mottagandet blir därför mycket viktigt. Vi vill lyckas attrahera våra gäster som väljer att besöka oss och kunna få förtroendet att skapa en relation som leder till en nöjd kund och en förhoppningsvis lång affärsrelation.

Att bli sedd, bekräftad och mottagen är avgörande för hur och var vi väljer att göra våra inköp, inte minst när det gäller sällanköpsvaror. Bilhandeln är en bransch med hård konkurrens och många kunder ser mer likheter än skillnader mellan olika bilmärken och bilhallar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att möta våra kunder, hjälpa säljarna med olika uppgifter och anordna med provkörningar. Du ansvarar för att bilarna i hallen är iordningsställda och att loungen ser inbjudande ut. Vissa administrativa uppgifter kommer också att ingå.

Kompetenskrav
Vi vill att du ska ha tidigare erfarenhet från serviceyrket, datorvana, och du tycker att det är det roligaste som finns att möta kunder i ditt arbete. Körkort B och gymnasieutbildning är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är engagerad och tycker om att träffa människor och har förmågan att skapa förtroende när du lyssnar av våra gästers behov. Du ser till att den som besöker oss hamnar på rätt plats samt i rätt bil när det är dags för provkörning. Sist men inte minst strävar du efter att leverera en upplevelse för våra kunder, utöver det vanliga.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är visstidsanställning på deltid, på Netbil begagnat i Malmö.
Arbetstider kommer primärt vara lör-sön, men arbete under vissa veckodagar kan även bli aktuellt samt stöttning under semesterperiod.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tom Georgenson
Telefon 010-497 61 61
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.