Nerostein OÜ är Nordeuropas största sten bearbetningsföretag som tillverkar bänkskivor av sten (natursten, kvarts, keramik). 90% av produktionen exporteras. På grund av företagets snabba tillväxt letar vi efter medarbetare.

Ditt huvudmål är att erbjuda kunder högkvalitativ installation av bänkskivor i sten och leverera till kundens adress och installera den produkt som beställts av kunden.

Ditt arbetsområde kommer att vara Södra Sverige

Vi söker efter drivna montörer till vår kund. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete eller intresse för vår brunch. Det är viktigt att du håller en hög tempo och har arbetsvilja och nyfikenhet inför dina arbetsuppgifter

Vi värderar intresse hos dig och en vilja att lära nya saker.

Du har körkort och du pratar svenska och engelska.

Du är i god fysisk form, tekniskt kunnig.

Vi garanterar ett stabilt jobb i ett snabbt växande och framgångsrikt företag och en värdig belöning för ett bra jobb.

Du får den utbildning och de verktyg du behöver för att arbeta så att du kan tillhandahålla kvalitetsservice till våra kunder
Mer info
Kontaktperson Erki Klausson
Telefon 0760556654
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 feb 2021 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nerostein är ett mycket ungt företag. Vi startade i mars 2015 och med 5 år har vi kommit upp till att producera cirka 350 kök varje vecka. Det gör oss till marknadsledare i Skandinavien. Förutom Finland, Sverige, Norge och Danmark är vi starka även i Storbritannien och Frankrike och naturligtvis i Estland.
Vi har våra egna mät- och installationsgrupper i varje land, för att kunna ge våra kunder full service och kort leveranstid. För närvarande har vi 12 CNC-maskiner, 2 vattenstrålmaskiner och 3 kantpoleringslinjer på 6500 kvadratmeter produktionsområde.
Vår produktion är miljövänlig, vatten i produktion städas och återanvänds, produktionsavfall hanteras av certifierade partner.

Vårt team

Av 160 anställda är 70 i produktion, 35 i försäljning och backoffice, 55 i installationen.