Projektingenjör med passion för att göra affärer!

Projektingenjör med passion för att göra affärer!

Är du den där tekniktokiga personen som samtidigt gillar att göra affärer och som dessutom gillar dansk öl och smörrebröd? Då kan detta vara ditt drömjobb! Vi på Nemco satsar på att fortsatt växa i Sverige för göra avtryck i produktionshallarna inom process- och förpackningsmaskiner, och där behövs ditt öga för detaljer och vilja att vara med bland de bästa!

Lokalisering: Huvudkontoret utanför Köpenhamn/ Lyngager Brøndby

Om tjänsten
Vår passion är att skapa perfekta processer. Vi kombinerar kvalitet med flexibilitet och innovation för att producera det bästa. Vi är en renodlad agentur för Process- och Förpackningsmaskiner för små och stora tillverkare inom bland annat kött, bageri, fisk, mejeriprodukter, konfektyr samt frukt, och våra kunder har välkända varumärken som du säkert har där hemma i kylskåpet!

För att ta dig till din arbetsplats så får du nöjet att se vågorna ute på sundet, någon dag i veckan är du på vårt huvudkontor i Danmark med dina härliga kollegor, några dagar kan du jobba hemifrån, medan andra dagar är du ute hos våra kunder främst i Sverige. Vi satsar på att fortsatt växa i Sverige och du är en nyckelperson för att lyckas med detta!

När säljarna skapat kontakt med kund kopplas du in och bidrar med din kompetens. När ni sedan vunnit affären är det du som drar projektet i hamn. Som Projektingenjör är du spindeln i nätet som sammanflätar alla inblandade parter, samt har huvudansvaret för att ta projektet från idéstadiet, till att maskinen står och producerar ute i fabrik. Arbetsdagarna är i varierande form, och som projektledare för projektarbetet så kommer du bland annat att:
  • Ta fram ritningar och modellera i AutoCAD
  • Göra kalkyler och ta fram riskanalyser
  • Ta fram anbud och följa upp
  • Säkerställa att förpackningar, processer, maskin och gränssnitt lever upp till kraven
  • Ha löpande dialoger med kund, leverantör, säljare och tekniker
  • Vara med vid sjösättning och vara stöttepelare vid installation
Vem är du?
För att lyckas i denna roll så är det främst dina personliga egenskaper och intresse för teknik som kommer göra dig framgångsrik. Du trivs med att löpande vara spindeln i nätet mellan likväl kollegor, kund och tillverkare och vet att kommunikation är otroligt viktigt. Samtidigt så är du otroligt noggrann, du älskar detaljer och levererar den kvalitet som vi på Nemco står för.

Vi kommer lära upp dig om du har den rätta attityden och intresset för teknik! Har du hög logisk förmåga och älskar att lära dig nytt så är du helt rätt, för här står utvecklingen aldrig står still.

Med dig i bagaget måste du ha en eftergymnasial utbildning inom teknik samt kunskap inom projektledarskap och processer. Har du dessutom erfarenhet från branschen är det bara ett plus.

Du är flytande i svenska och du har goda kunskaper inom engelska.

Ansökan
För att ansöka klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansök gärna så fort som möjligt, dock senast 30/9 2020.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi rekrytering. För frågor kontakta rekryterare Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan och önskar en fortsatt fin sommar!

Om Nemco
Nemco är bolaget där hastighet, kvalitet och familj är nyckelord som gör oss framgångsrika! Vi vet att det är medarbetarna i bolaget som gör skillnaden och tillsammans är vi starkast.

Sedan 1966 har Nemco utvecklats från att vara ett litet privat företag till en medelstor verksamhet och en av de mest betydande leverantörerna av lösningar för den svenska och danska livsmedelsindustrin. Produktpaletten omfattar maskiner, teknisk utrustning, laminerad film och service.

Nemco befinner sig i konstant utveckling. Vi säljer kvalitetsprodukter från de ledande tillverkarna och levererar de bästa, mest effektiva och driftsäkra maskinerna/anläggningarna till våra kunder.

Vill du veta mer så besök oss på www.nemco.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)