Marknadsassistent till internationellt reseföretag

Marknadsassistent till internationellt reseföretag

Brinner du för marknadsföring och drömmer om att få jobba med en riktigt rolig produkt? Nu finns chansen genom en spännande tjänst på marknadsavdelningen på Nazars Nordics huvudkontor i Malmö. Nazar är ett internationellt reseföretag, verksamt på den Nordiska marknaden. Vi är specialiserade på All Inclusive-resor och ingår i världens största resekoncern TUI Group.

Om din roll


I din roll
som marknadsassistent kommer du att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter som ger dig en bred kunskap inom digital marknadsföring. Du ingår i ett team av 4-5 personer som jobbar tätt tillsammans med ett gemensamt driv av att ständigt förbättras.

Några av dina arbetsuppgifter är:

  • Producera nyhetsmail
  • Producera banners
  • Sätta upp och justera annonser i sociala medier
  • Producera och publicera organiskt content i social medier
  • Följa upp och analysera marketing-statistik

I rollen får du stora möjligheter att utvecklas vidare inom digital marknadsföring och du kommer bland annat jobba tätt med teamets grafiska designer som har lång erfarenhet både från resebranschen och grafisk design. Nya idéer uppmuntras och har du ett starkt driv finns möjlighet att utvecklas och få utökat ansvar.

Vi erbjuder

I marketing-teamet hos Nazar har vi lyxen att jobba med vårt gemensamma intresse marknadsföring i kombination med att förse våra gäster med de roligaste veckorna på året, nämligen deras semester. Vi är inne i en spännande tillväxtfas där vi på marketing driver på tillväxten genom en strävan att ligga i framkant med att nyttja de senaste digitala marknadsföringsmöjligheterna. Vi jobbar datadrivet med en mission att i vår kommunikation ständigt vara relevanta för våra gäster och därmed erbjuda ett mervärde. Du får chansen att vara med på denna resa och du blir del av en trygg, familjär arbetsplats där det är högt till tak och du uppmuntras att bidra med nya idéer och samtidigt utvecklas.

Vem är du?

Som person är du

Då du är del av ett litet team är det viktigt att du är driven och att du trivs med att ta egna initiativ och jobba självständigt. Som person är du strukturerad, noggrann och målmedveten och ser vikten av att hålla deadlines. Du är kreativ med många idéer och visioner, du följer trender och vet vad som är på gång. Du trivs med att jobba i team och du är kommunikativ och öppen.

Du är troligtvis i början på din karriär och du är hungrig på att utvecklas inom marknadsföring och du satsar på karriären. Vi lägger inte så stor vikt vid att du har lång erfarenhet, det viktigaste är att du är hungrig på kunskap och att du lär dig snabbt.

Kompetenskrav

Du har koll på grunderna inom modern digital marknadsföring och har ett kommersiellt tänk. Du har kunskap av att arbeta i redigerings- och produktionsprogram såsom Photoshop och InDesign och du har material att visa upp eller är beredd på att göra arbetsprov. Du har erfarenhet av att professionellt eller privat producera och posta content i sociala medier och du har en känsla för vad som väcker uppmärksamhet och driver engagemang.

Du är flytande i svenska, norska eller danska där du är skicklig på att utrycka dig i skrift och kan kort och kärnfullt förmedla ditt budskap. Nazar är en nordisk organisation där det talas skandinaviska, engelska, finska och även turkiska. Din engelska är därför viktig för att kommunicera internt och med externa partners.

Meriterande med kunskap i:

  • Filmredigering
  • Google analytics
  • Facebook business
  • Apsis pro eller liknande e-postmarknadsföringsverktyg
  • Enklare html kodning

Utbildning

Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation och/eller grafisk design.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Urval och anställning kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marketing Manager Björn Carlsson på bjorn.carlsson@nazar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Björn Carlsson
Email Mejla Björn Carlsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://nazar.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)