Content Editor till internationellt reseföretag

Content Editor till internationellt reseföretag

Är du en ordkonstnär som brinner för marknadsföring och drömmer om att få jobba med resor? Nu finns chansen genom en spännande tjänst på marknadsavdelningen på Nazars Nordics huvudkontor i Malmö. Nazar är ett internationellt reseföretag, verksamt på den nordiska marknaden. Vi är specialiserade på All Inclusive-resor och ingår i världens största resekoncern TUI Group.

Om din roll

I din roll som Content Editor kommer du att ha huvudansvaret för att skapa och förvalta Nazars skriftliga content i samtliga kanaler och plattformar. Du ingår i ett team av 4–5 personer som jobbar tätt tillsammans med ett gemensamt driv av att ständigt förbättras.

Några av dina arbetsuppgifter är:
  • Skapa och äga skriftligt content på Nazars hemsidor
  • Skapa och uppdatera hotellbeskrivningar
  • Besöka och testa Nazars hotell
  • Skriva text till nyhetsbrev
  • Skriva copy till digitala annonser
  • Producera och publicera content i sociala medier
  • Beställa och administrera översättningar

Vi erbjuder
I marketing-teamet hos Nazar har vi lyxen att jobba med vårt gemensamma intresse, marknadsföring i kombination med att förse våra gäster med de roligaste veckorna på året, nämligen deras semester. Vi är inne i en spännande fas med stora möjligheter att växa i spåren av den senaste tidens uppdämda resebehov.

Vi jobbar datadrivet med en mission att i vår kommunikation ständigt vara relevanta för våra gäster och därmed erbjuda ett mervärde. Du får chansen att vara med på denna resa och du blir del av en trygg, familjär arbetsplats där det är högt till tak och du uppmuntras att bidra med nya idéer.

I din roll får du chansen att ca 4 veckor om året resa runt och uppleva Nazars hotell i syfte att skapa säljande content.

Vem är du?

Som person är du
Då du är del av ett litet team är det viktigt att du är driven och att du trivs med att ta egna initiativ och jobba självständigt. Som person är du strukturerad, noggrann, administrativt stark och målmedveten. Du är kreativ med många idéer och visioner, du följer trender och vet vad som är på gång. Du trivs med att jobba i team och du är kommunikativ och öppen. Du tycker om att resa och upptäcka nya miljöer och är skicklig på att återberätta dina upplevelser i skrift.

Kompetenskrav
Du har koll på grunderna inom modern digital marknadsföring och har ett kommersiellt tänk. Du kan svenska, norska eller danska på modersmålsnivå där du är mycket skicklig på att utrycka dig i skrift och kan kort och kärnfullt förmedla ditt budskap. Du har koll på de senaste SEO-trenderna och kan skapa optimerat content som driver mycket trafik genom de organiska kanalerna.

Du har material att visa upp och/eller är beredd på att göra arbetsprov. Du har erfarenhet av att producera och posta content i sociala medier och du har en känsla för vad som fångar uppmärksamheten och driver engagemang.

Nazar är en nordisk organisation där det talas skandinaviska, engelska och finska. Din engelska är därför viktig för att kommunicera internt och med externa partners. Det är även mycket meriterande om du kan fler än ett av de nordiska språken.

Meriterande med kunskap i
  • Flytande skrift i mer än ett nordiskt språk
  • Textuppdatering i CMS såsom Typo3 eller Wordpress
  • SEO-optimerings-verktyg
Utbildning
Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, copywriting eller kommunikation.

Intresserad?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på Nazars huvudkontor i Malmö, med 6 månaders provanställning. Urval och anställning kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan omgående.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sales & Marketing Manager Björn Carlsson på bjorn.carlsson@nazar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0406998836
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nazar.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nazar specialiserar sig på fyr- och femstjärniga All Inclusive-resor, huvudkontoret ligger i Malmö. Nazar är en del av TUI Nordic, som förutom Nazar består av TUI Sverige, Danmark, Norge och Finland samt flygbolaget TUIfly Nordic. Tillsammans ägs vi av TUI Group som är världens största resekoncern. TUI Group har ca 30 miljoner kunder årligen, 76 000 anställda och resor till ca 180 olika destinationer.