Försäljningschef till NaviPartner

Försäljningschef till NaviPartner

Försäljning av 360 * graders omnichannel-lösningar för detaljhandeln och nöjen i Norden

Vi erbjuder dig en position i ett aktivt och framåtblickande konsulthus där du kan hjälpa till att forma din egen vardag.

NaviPartner är ett innovativt företag som lyckas leverera integrerade IT-lösningar till detaljhandel, e-handel och företag inom attraktionssegmentet i Norden. Vi är resultatorienterade och är stolta över att erbjuda bra lösningar till våra kunder, som är Bog & Ide, Sport24, Spejder Sport, MaxiZOO, Nationalmuseet, Nasjionalmuseet, Skånes Dyrepark, Moesgaard Museum, AROS, Kunsten och många fler. Vi är ett företag med en positiv profil på marknaden och räknar mer än 115 begåvade kollegor.

NaviPartner erbjuder ett jobb med ansvar, där din prestation känns igen och vi lovar dig ständig utveckling.

Du blir en viktig del av kundernas och företagets framgång. Du kommer att ha skickliga och engagerade kollegor som är redo att välkomna dig och hjälpa dig när det behövs. Du kommer att ingå i ett team som kompletterar varandra för att definiera och leverera de bästa lösningarna för nya och befintliga kunder.

Jobbet betalas enligt dina kvalifikationer. Vi har ett bra pensionssystem med sjukförsäkring. Vi erbjuder flexibla arbetsförhållanden, eftersom vi vet att livet innehåller mer än arbete.

NaviPartner erbjuder ett hälsosamt och varierat cateringpaket. Lunch är en samlingsplats där alla avdelningar möts över en matbit och naturligtvis i dessa tider med korrekt koronadistans och strö.

Vi värdesätter och förstår vikten av kollegialt samhälle, varför vi håller sociala evenemang med olika teman och innehåll flera gånger om året förutom fredagsbaren.

Din vardag på NaviPartner blir en bra blandning av dagar på försäljningskontoret i Köpenhamn, hemmakontoret och dagar med kundbesök.

För att hantera de dagliga uppgifterna har du erfarenhet från detaljhandel, museum eller nöjespark kombinerat med känsla för IT och vill bli en av Nordens bästa på att sälja och ge råd om användningen av IT, vilket hjälper våra kunder att excitera sina kunder.

Du talar och skriver svenska eller danska flytande i kombination med Engelska och möjligen Tyska, du har en kandidatexamen, körkort B, kombinerat med erfarenhet som nämnts ovan.

Vi ser fram emot att ha dig ombord!
Skicka oss ditt CV till ag@navipartner.dk, snarare idag än i morgon, om anställningen är av intresse för dig - en motiverad ansökan är inte nödvändig. Om du redan har det coola jobbet, prickar för din kompis. Detta är definitivt drömjobbet för honom / henne.

Vi håller regelbundna anställningsintervjuer. Om du har frågor om anställningen kan de riktas till Michael Garver Burgaard på migb@navipartner.dk

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (31 dagar kvar)