Innesäljare – spindeln i nätet - till NP Innovation AB, Malmö

Innesäljare – spindeln i nätet - till NP Innovation AB, Malmö

Vill du arbeta i en affärsinriktad roll där försäljning och marknadsföring av filtrationslösningar står i fokus, i kombination av med uppbyggnad av kundrelationer. Då borde du söka tjänsten som vår nya innesäljare.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som innesäljare på NP Innovation kommer du främst att jobba med kundkontakter, både inom kategorin fiskodling samt industri. Du kommer att vara i ett nära samarbete med vår försäljningschef samt konstruktörer och våra viktigaste partners, kunderna.
Arbetsuppgifterna är varierande men handlar mycket om dimensionering av våra filtrationslösningar för olika applikationer samt order och offertskrivning. En del av arbetet är att vara ett stöd med att ta fram tekniska specifikationer samt underlag. Du kommer, efter att ha lärt dig våra produkter, att ha möjlighet att utvecklas till en försäljningsingenjör.

Du kommer att ha många olika kontaktytor både internt på företaget samt externt i samarbete med våra kunder och leverantörer. Du rapporterar organisatoriskt till vår försäljningschef.

Vem söker vi?

Vi söker dig med erfarenhet av teknisk försäljning och marknadsföring. Erfarenhet av filtreringsteknologi ser vi som meriterande. Utbildningsmässigt är du minst ingenjör på gymnasienivå. Eftersom resor kan förekomma t.ex. till mässor bör du inte vara främmande för att resa utanför Sverige. Svenska och engelska i tal och skrift ser vi som en förutsättning för att fungera i rollen.

Din personlighet:

Som person har du lätt för att få kontakt med nya människor och skicklig på att bygga upp långsiktiga kundrelationer.
En förmåga att analysera kundens behov i kombination med en god förmåga att övertyga är nödvändig. Du är resultatorienterad och drivs att uppnå uppsatta mål. Du är även bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta, både internt och externt, har god ordning och reda, inte minst på detaljer. Detta i kombination med en god teknokommersiell förståelse ser vi som viktiga parametrar för att lyckas väl i din nya roll som innesäljare hos oss.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete inom en växande marknad.

Vill du veta mer så gå in på www.npinnovation.se

Sänd ansökningshandlingar till info@npinnovation.se

Urval sker löpande.

Kontaktperson; Rikard Olsson
Mer info
Telefon 040-57 50 00
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.npinnovation.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NP Innovation AB;s verksamhet är specialiserad på filtreringslösningar för användning inom fiskodling, industri samt kommun. Den huvudsakliga kundkretsen finns både i Norden samt över hela världen. Sedan 2018 ingår vi i Broodstock, ett norskt investmentbolag som specialiserat sig på företag vilka arbetar med utrustning till fiskodlingsindustrin. Vårt nya kontor finns i Fosie Industriby i Malmö.